Nya tag!

Nu drar jag mej snart mot varmare ställen! Skönt med sol och bad, god mat och dryck och en välbehövlig semester!
När jag kommer hem ska jag ha så otroligt mycket ork och energi fram till våren så nu bara tutar vi på och kör!
 
Njut av vintern ni som är hemma! Åk skidor, pulka, skoter och grilla massa korv! :)
 
 

Trött och less

Nu blir det negativt och klagan på min blogg.
Men jag är så otroligt trött och slut, och framförallt less på att det inte finns jobb för mig i Vansbro. Visst, jag har en anställning på Vansbrohem som är 50%. Det är bara det att jag skulle väldigt gärna vilja ha kollegor. Att gå ensam varje dag och städa är väl inte den framtiden jag tänkt mig.
 
Jag har fått komma på intervju och kommit och "hälsat på" vid arbetsplatser flera ggr. Blivit överklycklig över en sån sak och när man sen ska knata därifrån så säger dom,"Vi hör av oss!" Men hör man något?
Sen får man veta att någon annan ist fick tjänsten och dom ringer inte ens för att säga det till mig.
Så sent som i Oktober tackade jag nej till ett kassajobb i Sthlm för att det var så mycket lovord från en arbetsplats här hemma. Vet ni hur mycket jag ångrar det?
 
Senaste dagarna har jag sökt jobb som en idiot, i sthlm, norge och lite här och där. Allt som ser bra ut och som jag kan söka till. Vore ju kul med någon positiv respons snart!
Man kan inte riktigt glädjas åt andra som lyckas när man själv inte kommer någonstans.
Känner mej otroligt likgiltig över precis allt och jag orkar bara inte.
 
Varför dömmer folk mej innan dom ens vet vem jag är eller har sett mej testa på ett jobb?
Varför kan inte jag få en fast anställning på ett jobb som har kollegor? Just nu känns det som det kvittar vad det är för jobb, bara det finns kollegor!
Att få ha kafferast med andra, lunch med andra och eftermiddagsfika och kunna prata. Inte sitta ensam med en kopp kaffe.
 
Förlåt för det negativa, men det är precis såhär det känns just nu. Jag tröttnar om jag inte kan få något som helst positovt på det som jag sökt och söker!
 
Tack!

RSS 2.0