Vårprylar!

Idag hämtade jag ut nyheterna från Innerum. Gissa om det är galet mycket fint. Vår och sommar! Nu ska det bokas in en massa partyn och jag tror detta kommer sälja!
En liten tjuvkik..



Krukor, smyckesträd, klädhängare, upplägningsfat, vanliga fat att ha tex ljus på, krukor och små behållare som man kan ha ett värmeljus i. Oändligt många idéer nu!

Kolla bara på klädhängaren som är ett hjorthuvud, hur snyggt?
Smyckesträden är också galna. Nu är jag exhalterad!

Puss

HEEEEJ!

Jobbig dag!
Jobbat, golfat, lunchat, köpt med thaimat hem, varit hos läkaren med mera.
Iaf så valde jag att kolla upp tummen idag (som jag stukade förra fredagen på fotbollsträningen) och det gjorde jag rätt i. Fick en ung läkare, vilket är super bra för då är dom verkligen noga med att kolla. Han klämde och kollade och jag fick röntga tummen. När jag satt och väntade på svar så tänkte jag att "det är säkert inget alls, bara en töntig stukning som inte ger sig" men han skickade bilderna till ortopeden i Mora och dom både tyckte det såg lurt ut. Så kvart i två skulle jag återkomma till min läkare och vi skulle bedöva tummen för att göra ett test.
Skulle detta test visa sig vara så att jag inte kunde röra på tummen mer än innan den var bedövad så var min sena i tummen av och det skulle krävas operation, kunde jag däremot röra den mer när den var domnad så tyder det på rejäl stukning och att jag har riktigt ont.
Tur i oturen så kunde jag röra det mer, ingen operation behövs!
Däremot så visade röntgenbilderna att jag har fragment som ligger löst i tummen sen tidigare, men vad jag vet har jag sldrig förut skadat min vänstra tumme, lite mysko!

Iaf så har jag jobbat också. Kämpat på men jag klarade det. Nu har vi spelat golf och tagit hem thaimat som vi ska värma då E kommer hem efter träning.
Danne är hemma också och jag frågar ut honom om alla äventyr, jag vill också!!

Ska plocka undan lite hemma och mysa till det. Duscha och fräscha till mig, för imorgon är det helg och jag ska ha en kanon bra helg med massor av sol hoppas jag!

Puss och kram!

När allt faller?!

Ni vet när man inte vill/orkar/har lust att ens bära bort en mugg. Då är det jobbigt. Men när man sen kommer på och inser att det går ju lätt och snabbt att göra det så blir allting mycket bättre och lättare!

Har nu fått apsnygga kort på min mejl!
Fick även ett mejl igår från Innerum om att jag får en liten bonus då Lena i Vibo ska börja sälja och hon sa att hon fått reda på detta av mig! Det är jag mycket tacksam för!
Idag kom vårnyheterna och hur skönt var inte det!?
Ger er ett kort på det imorgon!

Nu har jag handlat hem så det blir varma mackor och efter det ost och kex! Samtidigt ska vi pilla upp min bil på blocket och imorgon ska jag ringa tre samtal!

Helgen blir intensiv och rolig!
Nästa vecka hoppas jag går fort för sen får jag krama och träffa Elin! Jag längtar massor! För att inte tala om att få se Cat Stevens live! NICE!

Nej, lite plock, lite ljus, liiite mys!

Puss och kram

Spanien/Barcelona









Fin stad! Jag kan tänka mej ett återbesök inom kort!
Någon? =)

Tummen upp?

Nej, verkligen inte. Man använder tummen mer än man tror i livet. Jag känner mej totalt handikappad när det ömmar och man inte kan greppa saker. Men det går iag åt rätt håll! Det är det tummen upp på :)

Jobbat idag och gjort hälften som var mitt mål, nyss storhandlat typ med E. Så nu ska jag slänga in en tacopaj i ugnen och sen äta den med massor av gräddfil till ;) Mums!
Ikväll blir det lugnt, en powerwalk och sen film/tv:n och något gott till kvällsmat!
Imorgon jobb och sen ska jag besöka mamma vid stugan tänkte jag, kanske köpa med något som vi kan grilla också! Myslunch kan man kalla sånt :)

Helgen kommer bli mysig! Erik jobbar men jag har redan andra planer, underbart!
Sen nästa helg händer det mycket, Cat Stevens, seriepremiär och förmodligen provkörning av en Mini Cooper! HA! äntligen säger jag bara, så himla fräckt!

Men nu var det mat, sen plock, sen powerwalk (man måste påminna sig själv ibland) =)

Puss och kram


Påsk!

Den är över och jag är så glad att det även imorgon är röd dag!
Familjen Källåker var hem under påsk och det blev mycket bus och mys med dom.
Fredag var det utgång för min och Eriks del, kulturhuset och Svenne rubins! Toppen kul tyckte jag!
Gick hem vid två och somnade som stockar båda två! vaknade vid tio på lördagen, lite slöande och plock innan vi delade en pizza på selins. Sen hem eftersom vi hade besök av 2st påskkärringar! Elvira och Stina! Godis till Elvira och sen sov vi middag i någon timme. Fick skynda oss ner på konsum och sen till Anki med blommor och sen hem till mina föräldrar på påskmiddag tillsammans med familjen Jansson.

Spelade påskäggsspel där, man slår tärning och får man en sjua fick man ta ett påskägg, sen fick man ta av varandra tills äggklockan ringde. När den ringde fick man det man hade hos sig. Väldigt trevligt och kul faktiskt!
Vi kom hem vid halv tolv igår kväll och bums i säng!
Idag sov jag till niotiden och sen gjorde jag mej klar för att mysa hos mamma och pappa innan Källåkers skulle åka hemåt igen. Klippte Elviras lugg också! Jag kanske ska satsa på friösyrket?! :)

Var med och såg på damlags match i rättvik också, eftersom jag stuckat tummen så den är så pass svälld att jag aldrig får på mej nå handskar eller vill riskera att det blir värre så kikade jag. Trevligt!
Förlust dock med 3-1, men lagen var jämnbra!

Nu har jag dammsugit ur min bil, imorgon ska jag torka ur den och tvätta den. En trasig lampa är bytt och på tisddag får jag hem bromsbeläggen. Sen ska bilen ut på blocket!
Jag ska sälja min svarta blixt!

Nu ska jag invänta Erik och sen tror jag vi varvar ner med en film och påskmust!
Puss
/Emma

Sol, balkong, bok

Detta ägnar jag mig åt på min lediga tid!
Bara så ni vet! Det är alldeles underbart och det är påsk också!

Ha en bra helg alla!
Njuuuut.
Puss
/Emma

Innerum.se

Hej hopp!
Precis haft ett Innerums party hemma hos mej.
Eftersom jag har mycket utgående produkter så tänkte jag lägga upp tre kort här med lite av det som utgår.
Hojta om ni vill ha något, det är det sista som finns kvar av det!



Denna fina filtlöpare i ljusgrå färg utgår tyvärr. 120 kr direkt betalning.



Dessa två snygga vårfärgiga ljus utgår, en brinntid på 110 timmar känns ganska värt. 90 kr styck.



Varför inte piffa upp köket lite grann med en snygg uggledisktrasa för bara 30 kr!

Eller skulle du vilja ha en visning så hojta till på det också.

/Emma

Helgen

Hej och hå. Redan Tisdag och man sliter på.
Idag vaknade jag dock med halsont så en stor kopp te med honung fick bli min början. Tänkte också att mornar är alltid värst, men det släpper inte helt. Suck.
Jag har jobbat på occh hämtat saker hos mamma och pappa och slängt lite skit. Börjat städa ur bilen också från alla papper och skräp som jag har där. Snart är den väck och in rullar en ny ;)

Tänkte skriva lite om helgen faktiskt.
I fredags tog jag och Elin bilen mot Sthlm. Stannade för att luncha tillsammans med Jonatan i Västerås. För att hitta honom skulle vi parkera i ett parkeringshus som hette "igor", Elin fick hjälpa mig att se vart man körde in och vi körde in. trodde vi. Vi rullade in under massor av butiker där dom har varuintag bara. Jag fick genast panik och funderade hur tusan vi ska ta oss härifrån. Elin vevade ner rutan och frågade en kille efter vägen ut. Så ut kom vi. Haha, lite trevligt sådär mitt på dagen :)
Sen hittade vi ett nytt. Så vi mötte upp Jonta för jättegod mat och sen skulle vi vidare. Elin hittade en asfin bikini från Monki och jag som har bestämt mej för att inte handla kläder förens i juni fick snällt motstå de fina tröjorna och shortsen som jag hittade!

Vi parkerade i ett annat parkeringhus iaf och där kom vi inte ut eftersom mitt kort inte registrerades så hon släppte ut mig och den parkeringen kostade alltså gratis ;) Härligt!
Vidare till Sthlm och jag gjorde min första fickparkering.
Vi åkte till koffert en snabbis och sen vidare till stan för inköp av jordgubbar, vin, vindruvor och chokladtryfflar. Sen satte vi oss vid vattnet och myste innan vi åkte hem för att somna till en film.

Lördag var det Uppsala och ridning som gällde. Kom dit en halvtimme innan vi skulle börja rida så vi njöt ett tag i solen. Jag och Elin blev tilldelade två stycken bröder som var lite halvsega av sej och höll alltid koll på varandra.



Fjölner och Loki hette dom. Min häst står längst in och han var 27 år gammal, elins var 15 bara :)
Direkt vi red ut från gården så märkte vi båda att de va lite sega av sig, så ledaren för gruppen red tillbaka till oss så vi fick en varsin piska och då ska ni veta att det blev fart på dom :)
Red i skog och småvägar och vi provade att tölta flertal gånger.
Totalt red vi i 2 timmar och det var verkligen en upplevelse!







Efter detta begav vi oss hemåt sthlm igen och duschade. Sen vidare ut till gamla stan för mat och efter det blev det bio. Vi såg på "blue valentine" och den rekomenderar jag verkligen!



Nu ska jag återgå till det som behöver göras för denna dag!
Snart är det påsk och finväder om man ska våga lita på tv:n!

Puss och kram

?!

Att man kan ångra sig så snabbt är sjukt.
Inlägg om helgen kommer! Soffa och sömn väntar :)

Slutkörd!

Just nu känner jag mej helt slut av många anledningar.
Men imorgon åker jag och Elin på en road tripp till Stockholm och tar en öl på uteserveringarna. På lördag ska vi rida Islandshäst tillsammans i Uppsala. På kvällen film/Bio med massor av popcorn. Söndag morgon en finfin frukost på ett supermysigt ställe!! Innan det blir hemfärd för mig.

Iaf så har jag fått hjälp av Elin med att damma och tvätta fönster i trapphusen. Mycket bra hjälp! Har gått så lätt och snabbt men nu är det allt bra tråkigt att tvätta fönster!
Jag får själv bita i det sura äpplet nästa vecka och fortsätta för att få klart allting. Vore så skönt!
Alla råa dagar sliter jag på;)

Nu ska jag kolla vad som ska handlas hem från IKEA och sen ska jag tndaljus och göra mat till mig och E. En liten myskväll ska jag nog få! =)
Packning också. Kan ingen göra det åt mig? =)



Jag tog faktiskt en skön promenad tidigare idag på ca 25 minuter. Det var helt underbart! Att jag aldrig tar mej ut på sånt mer! Jag ska köpa en mp3 spelare lätt! (minär spårlöst borta tyvärr)

Nej, mat och mys var det nu! PUSS

Deppad?

NEJ!
Jag är bara fundersam och har en massa ideér idag. Känns skönt! Nu ska jag åka och posta ett paket till min systerdotter, sen vidare till återvinningen, städa en lägenhet och sen mot Grönalid för att städa.
Vid fyra bär det av mot DJ och Erikshjlpen med Sanne och Elin. Jag är ute efter en pidestal att ha i köket och en stor vit kruka som jag ska plantera en sor blomma i. Hoppas det finns något! :)

Nyss tagit tag i den enorma disken (inte riktigt klar än) och plockat ihop massa kläder. Ska ge det 20 minuter till sen måste jag ge mej här hemma om jag ska hinna med det som är tänt idag helt enkelt. Även fast jag helst av allt bara vill plocka hemma.
Ikväll är det träning och sen även min tur att fixa all mat. Längtar faktiskt. Tror att det får bli pasta och pastasås idag! Handla hem lite grönsaker så finns allt.

Puss


Lycka är när..

Man kan cykla ute.
Man behöver inte sova länge för att vara utvilad eftersom man blir piggare av att det ör så ljust längre nu.
Man inser att man har allt man vill ha (nästan) och man vill vrida fram tiden för att sakerna man planerar ska slå in!
Man känner att efter en hel arbetsdag är man värd att få slöa innan klockan nio.
Man känner att det är okej att gå upp sju en morgon för att få alla saker gjorda snabbt så man känner sej ledig en hel dag sen.

Jag vill bara säga att jag är så glad så det sprätter i kroppen!
(Jag kan passa på att varna för att jag imorgon kanske vaknar och tycker att allt är meningslöst, att jag aldrig får resa någonstans och att jag inte har något att se framemot)
Brukar bli så då jag skriver att allt känns så himla bra!

Iaf så har denna dag varit toppen på så många vis! Jag älskar att ha Elin hemma och jag älskar att hon hjälper mej att tvätta fönster ;) Vi har gjort 15 trappuppgångar idag, 34 kvar ;) haha!

Nyss varit till Sanne på kalas också, massa gött  bjöds det på och nu ör man proppad av det goda i livet!
Nu ska jag bädda ner mej med min stora mage som ska få jäsa klart och sen ska jag somna gött!

Pöss och kram! ;)



Vsd står på schemat idag?

Tvätta fönster tillsammans med Elin. Och helst ska vi tvätta fönster i 49 trapphus, i de flesta finns det tre fönster osv. Vi kommer vara bäst på det efter denna dag. Bara att jobba på!

Puss

Hur mycket förändras man med åren?




Gårdagen + dagen

Igår var det träning först, slapp men bra träning, styrka!
Sen så blev det dusch, plock vid bion och en vända till Erikshjälpen med mamma och Anna B. Hittade tre snygga krukor som jag köpte med mej hem.


Nu tänker alla "Hur kan de där vara så snygga?"



Med vit färg blev dom perfekta!
Så idag har jag planterat om massor av blommor och i sovrummet finns nu endast vita krukor! Supersnyggt!

Mot kvällen blev det mat hos mamma och pappa, de serverade hemmagjord filé Oscar vilket var uppskattat! Så himla gott.
Drog vidare till Sanne för ost och vin kväll. Jag Sanne Anna och Maja myste och spelade spel och drack vin. Mycket trevligt. Vid halv elva drog jag mej hemåt och trött var jag. Däckade i soffan nästan omgående.
Idag har vi en underbar dag jag och E. Vi städar, pratar, diskuterar och planerar. Mys!

Nyss ringde pappa också, om att en silvrig mini cooper med svart tak var till salu. Släkting som ska sälja, gissa om det pirrar i magen?! =)
Nu ska jag fixa iordning min bil, storstäda den och tvätta och vaxa sen ska jag sälja den. Min dröm till sommaren verkar gå i uppfyllelse!
Love!

Nu ska jag återgå till städning och matlagning innan jag ska jobba på bion!

Puss och hej!
Leverpastej

Bildbomb från Spain!

































Låter bilderna tala för sig själv.
Nu ska jag lägga mej ner helt i soffan, dricka en sista skvätt vin och sen ska jag somna gott.
Gjorde ett träningspass på en timme idag, känner mej totalt slut :( Träning imorgon och en massa mys och slöande.



Världens bästa mamma..

Grattis mamma på din födelsedag! Jag önskar dig en kanon bra dag med massor av paket, kaffe och fika! DU ÄR BÄST!



Lavvo



Har jobbat nu på förmiddagen, inte helt klar än men jag är hem på lunch, jag har dock ingen fantasi vad gäller mat känner jag. Ibland önskar man att man vore rik så man kunde gå ut och luncha nstan jämt, iaf då man inte vet vad man orkar göra hemma.
Idag blir det en bra dag på många vis! Känner mej glad och lycklig, fylld av energi och idéer!

Puss och ha en bra dag alla!

Ta-hand-om-mej-själv dag!

Vill bara säga att denna dag varit super bra!
Sovmorgon, frukost och riktigt kaffe, jobb, våfflor med grädde, jobb och nyss ett hett bad med ansiktsmask.
Nu har jag smort in mig med underbara lotion som jag fick av E. Gjort en fotinpackning också så nu kommer fötterna vara super mjuka och lukta godis! MUMS! :)

Jag ska bara strosa runt här hemma ikväll och jag längtar redan tills jag ska få laga mat ikväll. Blir falukorv med stekt potatis, paprika och champinjoner!
Jag börjar bli fantasifull, imorgon blir också god mat lagad!

Nu ger jag mej av, öppnar en vit toblerone, dricker citronvatten och njuter av att känna sig super fräsch!

PUSS!

Hej Sverige!

Nu är vi hemkommna. En lång resdag igår och hemkomst halv tre inatt. Men tror ni jag sov länge?
Nej!
Nyss lunchat med Älskling också, mycket mysigt och gott! En riktigt god pizza och cola på det!
Handlat, slängt i tvätt och träffat på Johanna och Stina en snabbis! Dom ger mej energi! :)

Och hur har Spanien varit?
Helt okej. Kan inte säga så mycket annat. Fanns väldigt mycket som man lärde sig på den korta tiden och mycket man lessnade på. Mycket träning, kanske för mycket eftersom jag själv tyckte det blev kvantitet istället för kvalite på träningarna. Men det är jag.
Skulle kunna skriva massor om allting men jag orkar inte.
Slänger in kort ist.

Ska försöka packa upp och komma iordning här hemma idag är tanken. Vi får se hur långt jag kommer med det! Långt förmodligen! Man kan iaf hoppas.
En sak vet jag, jag ska till Barcelona i sommar/höst. En weekend och bara strosa runt, göra det man vill, sitta vid hamnen och titta på folk, se på mäktiga byggnader, kanske kolla en fotbollsmatch och dricka vin. Nej det var en underbar stad, det lilla jag hann se på lite mer än 1H. Härligt iaf!



Stranden



Träning på naturgräs, känsla!



Tog ett dopp i polen som var helt tom på vatten, Bu för hotellets poolområde som var en arbetsplats för tillfället!



Ett dopp i havet vid hamnen i Barcelona blev det iaf! Skönt! ;)



Vi fick se en la liga match med kalas bra platser!



Sista kvällen fick Jonna feber, det var synd om henne, men det blev bra efter en thaitablett!!


Slut på kort, kommer säkerligen mer sen!
Nu ska jag landa hemma och bara vara hemma ett tag. Känns skönt!

Puss och kärlek till alla er, hej!




RSS 2.0