Mycket

Nu känns det som att det varit så mycket olika saker som har hänt den senaste veckan, men det är nog bara jag som har gjort saker lite huller om buller så man blivit stressad.
 
I lördags hade Maja sitt 20 årskalas hemma hos henne i Äppelbo. Det var raggartema! :) 
 
 
 
 
 
 
Mycket trevligt med rolika lekar, allsåg, korv, bröd och mos, dans och en herrans massa rumpor som stack fram här och där!
Fick skjuts hem av Linda runt tolv och somnade ovaggad. Söndagen var jag ovanligt nog ledig och bara njöt.
 
Det har bestått av jobb och Prision Break fram tills igår. Jag har fastnat i den nya serien och matat igenom första säsongen på bara några dagar. Jag har verkligen vaknat och slagit på nya avsnitt hela tiden och kollat till sena nätter.
Men nu ska säsong två inte få tankas hem förens kanske imorgon kväll. Måste jobba och tvätta kläder först innan jag kan roa mig :)
 
Igår jobbade jag som sagt mitt sista pass på bion. Jobbade med Linda och det frösta jag får se när jag kommer dit är personal rån "revyresan'" som håller på att rodda och sätta upp lampor på råna. Sen ser jag att filmen vi ska visa inte finns inladdad i datorn. Vi hann att ladda in den men när vi låser upp för allmänheten in till biosalongen lyser det lampor på scenen. Kämpar för att få dessa släckta med allt slutar med att vi drar fram en stege och rycker ur en kontakt uppe i taket. 20 minuter försenade drar vi igång filmen och ser då att bilden är på tok för högt upp, Hinner ställa detta tillrätta innan alltför många blir sura över alla fel som blivit :)
 
Det är tur man gått estet så man vet vad man kan hitta på för nödlösningar :)
 
Nu är jag alltid ledig kvällar och helger. Hur skönt är inte det?
Har även fått sommaren räddad genom jobb på Systembolaget! Kommer bli en rolig utmaning och jag kommer lära mig otroligt mycket!
 
Idag ska jag börja med att städa klart en lägenhet, hoppa in i alla trappor och städa dom, massera, ta en löptur och ikväll en räkmacka med kaffe tillsammans med Elin och Mamma innan vi sätäter oss ner på rad 12 och får se "Revyresan"!
En härlig torsdag!
 
Imorgon kanske jag ska börja packa :) 
 
 
 

Sista jobbpasset

Kom precis hem från sista jobb passet på bion, passade på med biodejt med E då det bjöds på "Iron Man 3". Känns som en lättnad just nu, inge mer kvälls och helgsjobb. Verkligen INGET. Hur skönt? Att bara ha möjligheten att kunna umgås med vem som helst är inte fy skam!
 
Nej, nu blir det greys, sängen och sen imorgon väntar en lång och effektiv dag. Fan, på lördag kväll drar jag mot Arlanda, kanske ska tvätta mina kläder?
 
Ses

Fredagsmys?!

Då ska vi se här, så mycket somhänt denna vecka, på gott och ont!
Fick ett abrupt slut på flottaren i tisdags, i Onsdags fick jag klart med sommarjobb och vikarie! När den ena dörren stängs, öppnas en annan..
 
Jag har jobba på och veckan har varit så otroligt grå och tråkig. Meen. allt är nästan klart inför imorgon, allt är iaf under kontroll och på gång!
Handlat klart allt osv.
En snabbis till erikshjälpen för sökning av pinnstolar får det bli och sen bär det av på trevligheter! :)
 
Nu är frågan, blir det fredagsmys med god mat, eller inte?!
Har iaf vin hemma så kanske ska korka upp och suga i mej ett glas, det känns som jag är värd det!
 
Ooo, jag har precis fått hjälp av pappa med deklarationen, så nu har jag deklarerat företag för första gången! :)
Kul!
 

Träning, hemlagat och taxfree!

Idag trodde jag väl att jag endå skulle ta mej upp när jag haft en helt ledig helg, men icke. Upp för frukost och sen dum som jag är, kröp jag ner igen. Vaknade strax innan tolv :S
Inget att deppa ihop över, bara att dra på sej kläderna för lite jobb och sen hem för rostade mackor med ost ;) Mumma!
 
 
Erik fick med mej ner på gymmet och tack gode gud för det. Skönt att få röra sig och verkligen pressa sig själv!! Underbart.
När vi kom hem så blev det köttfärssås och spaghetti, och det är så äckligt gott med hemlagad mat ska ni veta!
 
Fick påhälsning av radio och tvtjänst också. E styrde upp det ganska bra, efter mina första misstag!
 
Nu är det dags för lite mys innan jag slocknar!
Imorgon väntar jobb lite här och där!
 
Puss
 

Söndag kväll!

Den här helgen har varit otroligt bra på så många vis. I fredags åkte jag med mamma&pappa till Borlänge på lite shopping. Mötte upp Erik och Linus där också och fikade och sen mer shopping!
Fick med mej ett par jeans och två tunikor hem, härligt!
Beställde hem mat från Saltvik och myste ner oss innan det blev dusch och sen sovning!
 
Upp på lördag för något viktigt och spännande och sen bar det av till Erikshjälpen där jag fyndade en ljusstake.
In på Hmeköp för lite lösgodis, cola och solroskärnor.
Beställde thaimat till Erik, mej och Elin.
Såg två avsnitt av "Walking dead" och sen tog jag mej en tupplur på soffan. Läste lite, kollade på friends och gjorde varma mackor till kvällsmat och varsitt glas vin!
Såg att "Vansbro filmen" gick på tv så vi kollade på den och fick oss många goa skratt! :)
 
Idag blev det sovmorgon och det var otroligt välbehövligt måste jag säga. Halv elva slog jag upp mina blå och upp för frukostfix.
Legat i soffan och läst "hypnotisören", tagit mej en dusch och gjort hårinpackning och bara varit. Beställt en pizza och sen har jag precis sett klart filmen "hypnositören". Men jag blev otroligt besviken. När man precis läst igenom boken, man bygger upp scener och kommer ihåg små detaljer så blir man lätt besviken på hur dom gjort om hela manuset och sen kommit på nya saker istället. Men det var helt okej endå.
 
 
(Ursäkta min trötta min) Men nu är filten så gott som klar!! Ska på en "ram" runtomkring som snart är klar sen så ska den ligga här snyggt och bara vörma och vara min!
Stolt! :)
 
 
Boken är så otroligt läsvärd så alla ni som inte läst den, LÄS DEN!!
Man fastnar verkligen och vill helst sjukskriva sig tills man läst ut den! ;)
 
 
Där har ni min nya mysiga ljusstake! Njöt verkligen av gårdagskvällen!
 
Det är så otroligt härligt att äntligen fått ha en helt ledig helg. Som jag känner nu är jag så otroligt laddad att börja en ny vecka imorgon med en massa härligt jobb som ska styras upp!
Jag brinner av energi och saker som jag vill göra!
Och om 2 veckor sitter jag lätt solbränd med ett glas vin i handen, i shorts och linne, på en balkong i Grekland!
 

Torsdag morgon!

Igår tog jag mej i kragen och följde med E ner på gymmet. Ingen lust att köra hårt men efter lite peppande av mej själv utmanade jag mig med tyngre vikter! Vilket jag är glad över då jag känner den smygande träningsvärken komma!
Känns härligt!
Fick ett positivt samtal nu på fm också och jag slängde i lite tvätt för att få undan en del av det tråkiga här hemma :)
Städar ihop och gör det fint, imorgon är det trots allt helg och en tur till Borlänge står på schemat!
 
Jag har börjat gjort veckolistor som jag ska göra. Går riktigt bra för min del, man stryker och får saker gjorda, även om det är små tråkiga saker så vet man att på söndag kväll måste allt vara struket!
 
Förra veckan rensade jag min garderob och nu tänkte jag sälja vidare, så här kommer lite av det som finns att fynda om man så vill!
 
 
Transparent tröja från Monki i stl xs
40 kr
 
Skjorta från Carlings i stl S. Skärp i midjan som man lätt kan plocka bort om man inte vill ha det
50 kr
 
Jättehärlig klänning från "rut mfl" i Stl M.
60 kr
 
 
Ett svart, lite längre linne med en snyg rygg! Köpt på Monki stl S
40 kr
 
Något som är intressant?
Lämna en kommentar eller mejla mej på

Söka jobb

Har sökt mycket jobb på sistonde. Men det är inte kul när mejl kommer och det står "tack för din ansökan. I valet av platser har vi valt att inte gå vidare med din ansökan".
Jag behöver något positivt känner jag.
Alldeles för negativt inför sommaren och jag kommer få panik!
 
Vissa säger att pengar inte är allt. Visst, kanske hakar man upp sig för mycket, men när man knappt går runt och har lån osv så är det underbart med någon extra tusenlapp i månaden så man kan roa sig också!
 
Well, nu blir det frukost och sen jobb för Vansbrohem fram till 12. Sen flottaren. Ikväll hoppas jag hinna med ett friskis pass, det behövs nu!
 
 
Snart sol&bad!

Är det så konstigt?

Man blir ju bara så otroligt less på allt med Vansbro. Usch.
Inte så konstigt att man vill flytta och skaffa nya intressen och allt vad det innebär!
 
Snart är det också slutjobbat på helger för min del. Ska bli så skönt. Sover bort hela måndagarna och bara är, har ingen ork att börja en ny vecka direkt efter en massa helgjobb!
 
Ska ta mej ut iaf, en början på denna dag :)

Lycka?!

Vad är lycka och hur kan alla tolka lycka på så olika sätt?
Det finns dom som bara blir lycklig av pengar. Sen finns det dom som blir lyckliga av att få äta något lite lyxigare en dag. Lycka är så olika för alla personer.
 
Jag blir lycklig av att ha folk omkring mej som tycker om mig för den jag är. Som kan vara ärlig och rättvis mot mig och inte smyga med saker.
Jag blir lycklig när Elvira eller Stina ringer för att bara säga "hej" eller "godnatt".
 
Lycklig blir jag av att känna mig uppskattat, få en bukett blommor eller få hjälp med något vardagligt.
Det är så små enkla saker som gör mej lycklig. Förmodligen för att det är sånt som underlättar enormt!
 
Lycka är också när jag får beröm, mer ansvar och får förtroende.
Jag kan skriva hur mycket som helst egentligen om olika definitioner på lycka, men man kommer aldrig bli lycklig av samma saker.
 
*
 
Idag blev det en hel del timmar på flottaren gjorda, en powerwalk runt saltvik direkt efter med Mumford and Sons i öronen. När jag började gå var det +5 ute och när jag kommit till andra bron snöade det och var minus 0.5 ute.
Sjukt vad vädret växlade.
Gick och funderade på en massa saker. Som varför man aldrig tar tag i det där som man sagt i fleera år att man ska göra. Varför?!
 
Kollade utbildningar igår, Funderar på en "Hot stone massage" utbildning i Bromma i Maj. Vad tror ni om det, ni som läser min blogg?! Skulle ni vilja prova på eller har någon erfarenhet av det?
 
Avslutade kvällen med min gravida vän Linda och Martin, längst fram i biosalongen till filmen "this is 40". Helt okej film, lite speciell men samtidigt så var ju "på smällen" också speciell så.

Det är så fantastiskt fint att vara gravid måste jag säga, Otroligt fin mage Linda! :) Myyys!
 
Nu bäddar jag ner mej med tända ljus, täcke, filt och en ny bok som ska plöjas igenom!
 
 
Lycka att bli bjuden på hotell, champagne, blommor, 3 rätters och kanon gott vin på nyår!
 
 
Lycka att få en resa i present tillsammans med Pappa&Elin till Edinburgh !
 
 
Lycka att få stå hand i hand med någon man älskar på en resa man aldrig kommer glömma. På en strand i Byron Bay!

Österrike!

Har ju hittat ett jobb i Österrike som jag skulle söka. Klickade nyss in och skulle skicka iväg mitt CV tillsammans med ett personligt brev då jag inser att det ska skickas in på Tyska. Bara där sprack det. Typiskt!
Sökte ett annat iställer, men här i Dalarna, så nu får vi se hur det går. 
 
Det är nog jobbdelen som är det absolut värsta med Vansbro. Att man inte kan få något fast, finns knappt så man kan vara vikarie och man har ingen aning om sina jobb tider när man väl får jobb.
Men men. 
 
Idag njuter jag bara av solen, alla underbara människor som finns och boken om Guns n´ Roses!
I em ska vi fira farmor som har födelsedag!
Så om du läser detta innan vi kommit, ut med flaggan så vi vet att det finns kaffe! ;)
 
 

Okej..

Jag har precis sett på "The Impossible" som handlade om en familj som var med om tsunamin. Deras berättlse om händelsen. Grät och log och grät ännu mer. Så fruktansvärt!!
Men något som var otroligt irriterande när det är så många som är nödställda i ett land utan något är att denna familj åker "privatflyg" hem med plats för måånga fler än bara dom. Då blev jag bara irriterad och fundersam, varför inte hjälpa fler när man endå kan?
 
Jaja. Det är min reaktion och må så vara!
 
Nu bäddar jag ner mej ska ni veta, Imorgon får bli en friskis dag;)

Jobba utomlands?

För någon dag sedan satt jag och letade jobb utomlands. Hittade något väldigt intressant och spännande. Tänkte iaf skicka in en ansökan trots att det är i stort sett omöjligt för mig att få det jobbet. Men man måste prova!
 
Andra drömmar just nu är New York 3 veckor i höst. Att bara bo, strosa runt och besöka intressanta ställen vore fantastiskt!
Sen finns det sju jäklarns massa mer drömmar, men det håller jag för mig själv ett tag till!
 
Städning och se fika med Älskling!
 
 

Vädret!

 Det är ju helt fantastiskt att vakna upp till detta!
Sov ut til närmare halv elva idag, båda två! Tog tag i frukosten och avnjöt den tillsammans. Tog en påtår ute på balkongen med min bok och har nu suttit där i 1,5 H! Alldeles underbart.
Nu ska jag börja pricka av min lista med saker som ska göras denna vecka. Lika bra att få så mycket som möjligt gjort idag!
 
3 veckor och 6 dagar kvar till Kreta och ett jobb mindre. Det är så fantastiskt att jag prickat in två bra saker på samma gång! Och nu i veckan får jag en massa extra timmar och det känns mer än bra, för pengar behövs just nu!
 
Nej, ut och njut alla ni som bara sitter inne. Det här mår man bra av!
 

RSS 2.0