Full fart

Nu ska vi köra igång dagen, först ska vi ringa massa samtal och pricka av den listan, sen hämta saker, köra saker och börja pricka av saker som aldrig förr. Kl 19 ikväll ger vi oss, kör ett träningspass och sen hem för räkmacka och mys!
 
Kommer bli en lång dag men man kommer vara så nöjd ikväll när man fått en hel del gjort iaf! Det känns bra!


Hot Stone Massör

I måndags drog jag till Östersund för en dags utbildning. Två hotellnätter och bara massa härlig ledig tid för mig själv också!
Utbildningen gick bra, övade på varandra, köpte på mej så jag kan börja med behandlingar omgående och tog in allt jag kunde!
Ätit gott, strosat runt, bara varit och njutit!
Igår tog jag bussen hem igen och i Mora mötte mamma&pappa mig! Tack för att ni alltid ställer upp och hjälper mej på tusen olika sätt! :)
 
Igår blev det hemmagjord pizza och tv. En härlig kväll!
Idag fick det bli en liten sovmorgon, långfrukost, tejpat in alla kvitton som har med företaget att göra, plockat en massa och förbereder för försäljning av hylla och fåtölj! Äntligen försvinner lite saker från hemmet! Bara att köra på nu!
Ska sy lite, städa en lägenhet, börja med trappor och sen massage ikväll!
Känns som en bra dag! Blir vad man gör det till!
 
Take Care!

Hej hopp!

Känner stressen och jag har så mycket energi. Kan inte göra något just nu endå, varit i lägenheten fredag, lördag och idag och kört på, det tar sej och det är mycket som händer nu i veckan. Vill bara ha en spis och kyl&frys, så kan man flytta dit sängen och börja bo in sig. Känna sig fram med saker och hinna vara där mer och greja. Vi får se hur det blir!
 
Sytt vetekuddar nu under kvällen, tog mej ett varmt bad också. Tvättat massor och bara småplockat. Nu ska jag hänga lite tvätt, packa inför utbildning och sen dega ner mej i soffan framför massa program som är av noll intresse, allt för att stressa av och varva ner.
 
Lite vila på det här ;)

Mycket bollar i luften.

Men om man tar en sak i taget så kommer man långt!
Nu är det frukost i soffan med datorn som gäller. Försöka få upp lite småannonser med saker som ska säljas.
 
Igår blev det fix i lägenheten, rev ner allt kakel i köket och började lägga golv. Idag fortsätter vi med golvet, städar ihop kaklet och målar i skåpen. Ska även beställa tapet så det finns hemma till veckan. Sen finns det massa mer som ska kikas på och beställas, men en sak i taget!
 
Ska måla lite källare idag också är tanken innan jag beger mej till lgh. Ikväll kilar jag över till Elle för lite firande och sen tidig kväll. Mycket som ska hinnas med denna helg!
 
 
 
I tisdags hade vi tacomys innan fotbollen. Mycket trevligt och lättsamt! :) Mer sånt!
 
Ska sy klart några fler vetekuddar idag också, så vill du ha en specialbeställd, säg bara till, för nu är dte inte många kvar! :)
 
Ha en fin helg!
 
 

Allt.

Tapeter, lister, fondvägg, garderob,kyl&frys, spis osv osv osv.
Lite mer är bestämt och imorgon blir det hårdkörning. Får nog gni på ordentligt och sen slappa hemma eller på AW. På lördag fortsätter vi allt som går.
 
Jobbar på i övrigt, syr, plockar, skaffar mer jobb, planerar osv osv.
Livet rullar på och jag känner mej tipptopp just nu. :)
 
Nyss druckit varm choklad och sitter med glasögonen, mjukisbyxorna och Eriks tofflor på mig framför tv:n. Ska läsa lite innan jag bäddar ner mej.
 
Kommer en bildbomd i helgen, finns en massa att visa känns det som :)
 
 

Full fart

Härligt med en vilohelg, började även med en skön vilomåndag. Klev upp halv åtta, gjorde en stor långfrukost ochs log på en feelgood film! Sen städade jag undan, diskade, slängde sopor, tog en promenad, jobbade lite och tog en kopp kaffe hos mormor&morfar.
 
Hem för mer städning, ringde Elin och pratade ett bra tag med henne. Så härligt att få prata och inte bara skriva! Längtar tills man kommer dit!!
Kom upp ett par och kikade på vår lägenhet också och dom kommer tacka ja till den så nu är det verkligen mycket på.
Visst var det det innan också men det kändes nog inte lika verkligt då när det inte var någon som skulle ha lägenheten direkt efter.
Så nu satsar vi faktiskt på att köra gärnet och komma i hyffsad ordning innan jul så man slipper allt stök i mellandagarna. Sen får vi se om det håller eller inte. 
 
Har gjort en lista tillsammans med småsaker och prioriteringar. Så jag har redan börjat lite ikväll!
Efter allt jobb imorgon kanske jag hinner någon timme till innan jag får hem en massa sköna brudar för lite tacos och fotboll! Så himla mysigt!! :)
 
 
Nu blir det tv för hela slanten!
Härliga sega måndag, mer sånt ;)

Upp och ner, ner och upp..

Idag har vart en sån dag. Ville helst av allt bara få sova ut, ta det lugnt och vara segast i världen. Helst inte ens behöva laga mat eller klä på mej. MEN. halv sju var jag ner och slängde i två maskiner tvätt, och slog på fläkten i torkrummet! Det du! Dock somnade jag när jag kom upp igen, så stressad hann jag med all tvätt och tack vare att ingen hade tid efter mej kunde det i torkrummet få bli helt torrt innan jag tog upp det! Skönt att slippa ha kläder överallt i det redan så stökiga hemmet. Håller på med en ny omgång vetekuddar/hjärtan, så det är tyger, måttband, strykjärn, saxar, och vete överallt. Men det går framåt och har som mål att vara klar i helgen så allt kan plockas undan igen och jag har en mindre sak att göra innan julskyltningen! :)
 
Kände mig ganska uppgiven idag. Med jobb. Som vanligt. Det finns ju just ingen framtid för mig här känns det som, med jobb. Ingen söker någon och jag vill ju självklart kunna få ett jobb som jag trivs med, där jag har kollegor och en fast tjänst. 
Går i tankarna på att göra en total chansning, Sälja av allt jag har och flytta till ett helt nytt ställe där jag inte känner någon och börja om. Söka jobb, nya vänner osv osv. Bygga en framtid, en karriär!
Det känns lite så, allt eller inget.
 
MEN, var in på bolaget och fick schema för December! Så jäkla kul med massa jobbpass under jul&nyår! Så med lätta steg gick jag därifrån!
 
Lagat mat, sett på tv, sytt, duschat, kollat på "det stora matslaget" där det sändes från äppelbo, kul med så mycket "kändisar"! :)
 
Nu blir det nog sängen för lite läsning.
Imorgon; massa jobb och småfix! Känns som det aldrig tar slut på det där småfixet :(

Idag är jag trött

Det känns att jag jobbat lite i helgen. Trötta ögon som snosade någon timme imorse!
Nu sitter jag med kaffe och har ätit frukost. Ska diska bort berget, sy lite och sen måla klart i källaren. Kanske är 3 timmar kvar bara så, lika bra att ta tag i det så är det klart sen :)
 
Nu är allt bokat till kursen i Östersund också. Ska bli kul att komma iväg och just att företaget kommer kunna betala detta känns inte alls fyskam!
 
Veckorna går sjukt fort just nu, känner att man verkligen måste göra allt man hinner samma dag nu. Snart så är det julskyltning och sen går det undan fram till nyår.
Sen bara två veckors jobb och sen 3,5 veckas semester. Känns inte helt fel just nu!
 
Minus 3 idag när jag klev upp. Så nu börjar tiden när man får gå runt till jobb. Spara in på bensinen! :)
 

Nu blir det disken som sagt, suck!
 
Ha en fin dag och ta vara på den!

Fullt ös!

 Tänk att det plötsligt händer.
Börjat måla en källargång idag och ska göra klart under helgen och måndag em.
Sen fick jag lite fler timmar utöver det! Känns härligt!
Maskerade, städade och målade idag, efter att jag skurat klart trapporna.
Hem på lunch, träffat mamma en sväng och haft en massage. Körde ett pass på gymet och sen gjorde vi varma mackor som kvällsmat! Mumma!
Sett några avsnitt av "The Walking Dead", och nu har E gått till Timmie och jag har klippt ut en massa hjärtan ur tyger! Nästa steg är stryka, sy, fylla med vete och sy igen! Bilder på vetehjärtana kommer! Imorgon ska jag påbörja de vanliga vetekuddarna!
 
Så finns det något spec tyg du vill ha vetekudde i, så säg till så syr jag en till dig! :)
 
 
 
 
 
 
Sjukligt snygg i målaroutfit! ;)
 
Nu klämmer jag ur det sista av denna fredag, sen bäddar jag ner mej och bara vilar!
Natti natti!
 

Tvärtom

Tänk att tisdag och Onsdag klev jag upp runt åtta, halvtrött men endå pigg på att komma igång. Dock fanns det just inget att göra så jag satt mest hemma och bara va. Småplockade och så!
Men idag när jag till och med skrivit en lapp på saker som ska ordnas med idag, då är man dödstrött och vill bara sova. Så otroligt jobbigt när det blir så. Spec då jag var supertaggad igår kväll på att jobba och styra med saker till företaget! Men jag har tagit mej igenom dagen och sitter nu i pyjamas, sliten i ryggen och halvtrött i kroppen!
 
Har endå hunnit med en hel del idag. Jobbat, lunchat, jobbat, fått mer jobb och instruktioner, hämtat saker, lämnat saker, handlat saker och kokat lingonglögg! :) Har tänkt mej att ha flaskor i företaget och sälja under julskyltningen! :) Så då blir det lite först till kvarn som gäller. Blev bara tio flaskor!
 
Får bli lite lyxfällan på tv ikväll samtidigt som jag fixar det sista uppdraget idag!
Blir tidig sänggång med lite SATC tror jag!
Ska även försöka få mina torra händer liite mjukare också! :)
 
 
Ska nu fylla på med vetehjärtan och vetekuddar till företaget. Lite av tygerna som kommer användas! :) Något spec du fastnade för så hojta till så gör jag en till just dig i just det tyget! Blir inte många av varje så skynda på!
Perfekta julklappar!
 
 
 
Det är sånt här folk aldrig visar, nackdelarna med att koka eller baka saker! Men här har ni det, och då hade jag endå torkat bort en gång innan! ;) Nu är köket skinande rent, dock är golvet klibbigt...
 
 
Världens skönaste strumpor. Så där fantastiskt mjuka och varma, dock inte de vackraste men vem bryr sig? :)
 
 
Måste komma ihåg att köpa någon mer sån här Hand Cream från me&i. Helt fantastisk!
 
 

 
 



Yes!

Vill man något så ska man göra det
Bokade precis resa till Miami och karibien. Så nu gäller det att spara stenhårt på pengarna! ;)
 
Nyss sett Greys och bara fått vara. Gjorde en omelett till kvälssmat, perfekt!
Nu ska jag krypa ner och ladda för en heldag med jobb och roligt jobb imorgon!
Bilder kommer!

Hej hopp!

Ny dag, nya saker att styra.
Igår körde jag min moster och hennes hund till Falun där det var dags att avliva den. Gammal och ont. Kan inte vara roligt när det händer! :(
Det gick iaf smidigt och väl hemma blev jag otroligt frusen så jag bäddade ner mej i soffan med kokt potatis, falukorv och ägg :) En favorit!
 
Segade mej genom kvällen med sömn, tv&film!
Känner att jag har på tok för mycket tid över just nu och det mest frustrerande är nog endå att det jag vill göra med min lediga tid är att jobba. Men det finns ju inget jobb som vill ha mej lite extra.
Visst, jag har lite extra sen, om en månad, i endast en månad. Jag tycker bara det är otroligt jobbigt att inte få napp i Vansbro.
 
Var ju på intervju för Indiska i fredags i Borlänge. Tycket det gick bra endå men då återstår det att se om jag gjorde ett så pass bra intryck att jag får tjänsten som dom sökte!
I slutet av denna vecka eller början av nästa, snart där..
 
Idag blir det lite jobb sen bokar vi resan till Miami! Kommer bli heelt fantastiskt! :)
Så är det också Grey´s ikväll. Kan liksom inte bli en så mycket bättre dag känns det som!
 
 

Nu är det upp till mig..

Det finns inget som jag kan skylla på längre. Jag är bokad på alla saker som hör till klassikern! Nu är det bara träning, bra mat och bra förberedelser som gäller!
Och självklart en tung sak, att köpa en cykel. Att det ska vara så sjukligt dyrt. Det räcker med att bara anmälningsavgifterna går på ca 4000 kr! Och sen tillkommer resorna, boende och mat.
Och alla har ju heller inte utrustning!
Men tack och lov är det enda jag behöver nu en cykel och det är för framtiden också så! :)
 
Förra veckan kändes så otroligt intensiv så den här veckan är mer eller mindre rena rama semstern!
Har lite småsaker att styra med men annars är det bara trapporna som är ett måste. Ska väl så smått börja med småsaker till julskyltningen också. Fixa en bra annons, bra erbjudanden, städa iordning, pynta, ordna en liten loppis, koka glögg, fixa fler vetekuddar och fler presentkort!
Ja, saker finns att göra helt enkelt! :) Och det är ju bara bra att det endast är roliga saker!
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, välja kläder och börja sopa!
 
 

Grått!

Imorse snozade jag en halvtimme bara! Men jag var så sjukt trött, så jag tvingade mej själv upp och slog på kaffe och gjorde frukost. Läste lite bloggar, kollade aftonbladet och dt.se. Satte mej i soffan med en lång frukost och bara var! Nu först är jag klar för dagen. Snabbdusch, insmorda fötter, torrschampoo full håret och kläderna är på!
 
Jag tänkte ta en promenad, men det regnar. Iofs vore det skönt endå!
Bokat boende i Östersund då jag ska gå en kurs. Ska bli en härlig känsla att få betala med företaget och att jag går vidare med mitt egna :)
 
Skickat in en annons i Vansbrobladet och skrivit en på Facebook angående Fars dag på söndag.. Hoppas någon nappar :)
 
Diskat och plockat, tror det blir en tur med dammsugaren också innan jag tar mej ut på riktigt..

Regnig söndag

Helgen har passerat superfort! I fredags var det gym och afterwork. Jobbade också! Igår var det super långsovmorgon och sen brunch! Drog iväg med tre vuxna män för att se Brage och Emils sista match. Slutade dock med förlust! :(
 
Hem igen och tände ljus på kyrkogården! Tänk hur tiden flyger iväg, åren passerar så otroligt fort! Ibland behöver man stanna upp för att inse hur dyrbar tiden verkligen är!
Det är så fint med så mycket ljus på varje ställe på kyrkogården. Och minneslunden är en otroligt fin plats!
 
Hem igen för att göra tacos med Micke, Erik och Timmie. Lite film och sen stupade E och jag i säng!
Blev en liten sovmorgon idag med för min del. Sett några dokumentärer och bara segat. Städat lite och nyss har jag handlat. Nu blir det en stor kopp med citron te och mums mums! ;)
 
Ikväll korvstroganoff&ris. Förmodligen fyrans film till det och sen upp för en heldag med jobb imorgon!
 
Hösten känns så otroligt långsam och utdragen! Känns så bra att ha Karibien att se framemot, och allt annat som ska fixas med innan dess. Utbildning, annonser, julskyltning, julafton, juldagen, nyårsafton och alla glöggkvällar, julklappsspel och bara trevliga kvällar! Känns fantastiskt!

Stolt!

Idag sträcker jag på mig lite extra och ler lite fånigt. 
Jag har idag, uppnått mitt egna mål med företaget detta år. Och det är alltså 2 månader innan året är slut! Jag känner mig otroligt bra, duktig och stark!
Nu lägger jag fram nästa mål för detta år och hoppas det går vägen, vore ju fantastiskt!
 
Varit till Blge en sväng idag. Intervju om jobb så nu är det bara att hålla tummarna så får vi se hur bra det håller! :)
Hann med IKEA innan också och fyllde på med handdukar, ljus och annat till företaget så nu har jag bunkrat upp inför den kommande mörka årstiden! :) Bara att boka en tid in i värmen och lugnet!
 
Och allt är nu klart med resan, alla får ledigt så inom någon dag ska vi boka flyg! Hur härligt är inte det här liksom!;)
 
 
 
 
 
 

Redo för vad som komma skall

Idag känns som en stor dag på många vis!
Jag ska göra mitt bästa och mer än så tror jag inte går. En snabbvisit på IKEA för att fylla på i min massagelokal blir det också.
 
Men först frukost och städa klart innan jag styr bilen mot Blge :)
 
Ha en fin dag och en trevlig helg!!

RSS 2.0