Efter julen slipper man stressen?

Har jag inte rätt?
Alla stressar sönder sig och allt ska vara perfekt till julen. Men varför? Bara för man haft det så under sin uppväxt, eller för att man själv vill ha det så?
Det är nog stressen som släpper för mig nu när jag varit dödstrött i två dagar nu. Och idag vill jag verkligen städa undan det värsta hemma och ställa varje julklapp på sin plats.
Herregud vilka fina klappar jag har fått!
En radio, extern hårddisk, en tshirt, underkläder, en långärmad träningströja, presentkort, duschsaker, porslin, tekoppar, schampookitt, en bok, en ölmugg, ett halsband, saker till hemmet och massa mer. Man glömmer altid något i all hast. Kom precis nu på att Linda pratade om två saker hon gömt här hemma. Spännande och se vart och när man hittar dom ;)

Igår var vi hos farmor och där åt vi faktiskt tre rätters. Till förrätt var det hårtbröd formade som små skålar med skagenröra och avokado i. Underbart gott!!
Sen varmrätten bestod av köttbullar, potatis, kött, sås och rotfrukter i ugnen. Hur gott som helst det också. Och deserten bestod av tårta som Sofia bakat och jag kan inte säga annat än att den var helt gudomlig!

Sen blev det julklappsutdelning och jag erkänner, det var så tomt hos farmor detta år så man kände sig smått förvirrad när närmare hälften av släkten var borta.
Jag fick porslin i mitt paket, två soppskålar, två muggar och två fat. Fantastiskt fint var det! Men packar jag upp det nu slår jag säkert sönder det så klumpig som jag är. Så jag ska hitta ett bra ställe för det först, sen ska jag ta fram de ;)

Nu tänkte jag bara slänga upp lite kort från denna jul och sen ska jag återgå till mitt, äta lite, slöa lite och kanske sova lite :)













God fortsättning min vänner!

Puss från mej!

God fortsättning..

Idag fortsätter vi firandet med jul hos Farmor och släkten på pappas sida..

Gårdagen var toppen. Bjuder på ett kort med oss alla framför granen hemma hos mina föräldrar!


Imorgon kommer en full uppdatering med massa rim och mer skoj!

Puss och god fortsättning alla ni där ute!

Dan före doppardan..

God jul på er alla!

Igår for vi iväg till Borlänge för att handla det sista. Jag var iofs klar redan men följde med för jag tänkte passa på att framkalla kort :) Men det fanns inga papper så man kunde framkalla kort. Lite dålig framförhållning tycker jag!
Träffade även Milla som var hem på julledighet. Så vi tog en kaffe och  pratade bort massor av tid. Och som vanligt känns det som man alltid ses, man tar upp samtalet från där man slutade sist ungefär. Härlig känsla! :)

Åt lite mat och sen gick jag med Erik och vi köpte ett spel till oss själva faktiskt. Kan bli skoj sen när man tar fram det!
Jag hittade även en halsduk från JC och en kofta från Jeans Factory. Hade velat handlat någon blus eller tunn tröja också, men då har jag till sen :)
Klapparna är klara nu och Erik jobbar.
Halv åtta börjar bingolottos uppesittarkväll och vi får se om det kommer någon eller om jag Elin och Erik blir ensamma :)

Ska bli så skönt att lägga sej ikväll och vakna imorgon med en brakfrukost framför tv:n, ge varandra julklappar och sen göra sig klar för mer firande. Mysiga jul!



Jag har fått paket från mina två jobb.. :)



Koftan och halsduken...



Nu är det massor med ljus tända och jag ska byta om. Sen myser jag ner mej vid tv:n och bara slappnar av!

Gör detsamma ni också. Sluta stressa och njut ett tag!

God jul!


Tiden försvann

Jag tycker att December bara har försvunnit snabbt som tusan. Idag är det den 21 och på fredag är det Julafton.
Idag gjorde jag något galet (enligt mig) klev upp 06:10 tillsammans med Erik och tro det eller ej, men jag gick inte och la mig igen när E hade åkt till jobbet. Jag tog mej ner med lite saker till bilen, sen plockade jag upp varor vid bion.
Eftersom det var minus 20 ute så gick jag hem igen och började städa och plocka här hemma i hopp om att det skulle bli mildare längre fram på dagen. Men fortfarande är det minus 20 och det är sjukt kallt att springa mellan husen och städa. Suck.
Jag har slitit på iaf och fått mycket gjort, både hemma och med jobbet.
Nu ska jag äta lite mat och sen fortsätta igen. Lika bra att köra en heldag och sen lite lugnare imorgon. Tyvärr misstänker jag att det inte alls blir så lugnt!

Nästa vecka börjar det bli mycket bio också. Väldigt kul! Filmer som man faktiskt vill se och sen så får man jobba med lite annat också :)
På tal om att jobba med annat så ska jag skriva ut mitt CV om jag kan få fram det från min dator. Programmet är låst eller vad det står och inget går att göra :S Kanske måste be karln om hjälp!
Jag ska försöka hitta något annat jobb, eller något mer jobb. Ett socialt. Några arbetskamrater har aldrig skadat! :)

Kan bjuda på en bild från i lördags också när Elvira fick prova sparken i Örebro. Lägg märke till hennes påsmetade läppar då hon precis fått ett lypsyl av Anna :)



Puss och Fred på er!

Du ÄR kärleken



3,5 år med mannen som jag älskar oerhört mycket. Det kan ingen ta ifrån mig!
Av dig blir man glad och jag älskar dig Erik!
Puss&kärlek från din super kvinna! ;)

4:de Advent

Tiden går så enormt fort. Tänk att på fredag är det julafton, Kalle Anka, julbord, julgran, paket och allt sånt.
Och vart är julstämningen? :)

Sitter inne i köket med julmust, pepparkakor och saffransbullar. På spisen står en kastrull med äppelglögg på värmning, köpte den igår på IKEA och tyckte det lät gott, så vi får se då =)
Vet inte vad mer jag ska skriva. Kommer ett nytt inlägg snart istället så ska jag trycka i mej mer fikabröd och skaffa mer vinterhull ;)

Puss
/Emma

Hej och hå!

Torsdag idag och vad har veckan erbjudit mej?
Jo på måndagskvällen åkte jag på en förjävlig matförgiftning där jag fick tömma allt och må skit dåligt ett dygn. Sen har jag inte haft mycket ork till något alls. Idag ska jag ialla fall ut och få luft och börja med de trappor jag anser vara skitigast. Hoppas jag orkar och inte känner mig svimfärdig, som jag gjort tidigare hela veckan.



Ungefär såhär har jag hängt hela veckan. Fast endå inte. Erik har hjälpt mej med massor och jag har inte orkat mycket mer än att sova och dricka saft.

Men men. Nu är det över, tack och lov, och i helgen finns det massor av trevliga saker som händer!
Imorgon är det julbord med Eriks jobb som jag hänger med på. Vansbrohem prickade givetvis in samma dag så iår blir det bara en gång för mej.
På lördag morgon åker jag med mina nygifta föräldrar till Örebro där hela familjen Källåker är och sen ska vi bada på gustafsvik och sen shoppa och äta :)
Elvira längtar och jag vet minst en till som är spänd för badet! ;)

Söndag bjuder på möte angående tränare och sen fjärde adventsmys hos Ida.
Sen kommer ELIN hem! Gissa hur kul det ska bli!

Nu ska jag trycka i mej mer mat och diska innan jag beger mej ut i det underbara vintervädret, för jag tycker det på riktigt! Man ska pulsa fram i massor av snö och man ska känna hur det blir blött i hår och ansikte!

Puss och kärlek!
Stressa inte sönder er innan jul mina vänner!
/Emmis

What to do, what to do..

Blev lite tätt med inlägg nu känner jag.
Bjuder på några få bilder från igår.
Det var en trevlig kväll, men lite glest med folk.



Detta var enda bilden som blev tagen igår!
Vi bjöd vår tredje part på tre rätters middag, lite som en hejdå gest.
Stekt halluomi ost med chili på.
Lövbiff och potatisgratäng med beasås (såklart)
Och till efterrätt, päronhalvor med after eight på och vaniljglass till det!
En flaska vin och några öl senare gick vi på förfest, och sen vidare till flottaren.

Nu sitter jag här ensam och bryter ett mönster jag har på söndagar.
Istället för att ta täcket och kuddarna till soffan, tog jag min dator till köket, har glögg på spisen
och ska beställa kort och skriva lite grann.

Glad tredje advent!



Kärlek och glädje,
/Emma

Jag grät

Idag efter träningen somnade jag hårt på soffan, jag var helt väck och visste inget alls förens Anna ringde och frågae "har du sett?" Jag fattade inget alls men försökte låta vaken.
Det visade sig att Björn Jansson skickat varsitt mms åt oss, där mamma och pappa pussades, och Anna och Björn tittade på. Under bilden stod ordet "nygifta"
Hur chokadvar jag?
Jag skrattade och grät om vartannat! GRATTIS ÄLSKADE FÖRÄLDRAR PÅ ER DAG!
det var ingen som visste om det! :)

Ni är för söta..



Lavvo!

Blondare!

Igår fick jag hjälp av Carro att göra slingor.
Jag hade tappat bort hårfärgsförpackningen eftersom jag hade lagt den på ett "smart" ställe, men jag hittade den, bland underkläderna?!
Jag har fortfarande inte kommit på vad som var så super smart med det..



Man känner sig super het i den där mössan! ;)

Nu blir det mat och ett långt bad! Ikväll, etsteternas julshow och sen idolfinalen!

So long..

Omstart!

Jag tog bort alla inlägg och det gjorde jag för att jag bara kände för en nystart på något vis.
Jag vet inte om jag kommer skriva så mycket här i bloggen, det visar sig!

Jag har många önskningar nu, det högsta är att vinna någon miljon eller fler omgående. Då skulle jag resa, jag skulle köpa en mini cooper och jag skulle ta ledigt från jobbet ;)

Bjuder på lite bilder ifrån lördagens tjejfest här hemma.











På återseende! =)

RSS 2.0