Heltidsjobb

Sista veckan. Och aldrig mer. Iaf med städning. Hellre något annat med heltid!
 
Igår fyllde älskling år, tog mej för en gångs skull upp vid sex för att göra en dunderfrukost som vi myste med innan han drog till jobbet vid sju!
Jobbade igår och bakade, hjälpte Johan flyttstäda, städade hemma, myste, fikade och åt mat från selins! Hade en väldigt bra dag!
 
Idag jobbas det för fullt och jag verkar få en hel eftermiddag ledig imorgon! HUR skönt?

Först ska jag nu ta en dusch, ta upp tvätten och hänga den, fortsätta städa och sen nertill min lokal.
Ikväll blir det mer städning och matlagning innan jag förmodligen kryper ner och kan få sova till nio imorgon. Beror på dagen idag :)
 
Puss
/Emma

Klart!

Nu har jag betalat räkningar och fört över det som jag varit skyldig Erik. Nu gäller det bara att hålla ruskigt hårt i pengarna för inte är det super mycket kvar inte :) Tack och lov att resan till London är betald och det bara tillkommer mat där borta, det kan man styra över ganska bra så :)
 
Igår var en mycket bra dag. Tog med mej Sofie och Eve till Mora för lite shopping innan match i Våmhus. Vi vann med 6-1 men det enda som känns gött just nu är att det bara är två matcher kvar. Jag är så otroligt less på allt som har med fotboll att göra så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland. Tar så mycket tid och otroligt mycket negativ energi. Nej, snart så!
 I höst och vinter är det bara fokus som gäller på så otroligt mycket! Jag längtar efter att verkligen få satsa på drömmar!
 
Idag blir det mest ihopplock här hemma, ut i skogen en snabbsväng och jobb på bion ikväll med Sofie! Vi ska göra en ordentlig inventering och det är väl inte så man ser framemot det så där otroligt mycket! Men men! Då är det gjort :)
 

Vi drog ett gäng på Selins igår för god mat och dryck! Fortsatte vidare upp till Elin&Rikard. Satt och trivdes med snack och minnen. En mycket lyckad kväll! Väl hemma runt två så var det bara sängen som gällde. Vaknade av att någon spikade i huvet på mig. Usch för lägenheter vid tidiga mornar när man egentligen bara vill få sova till tio!
 
Men men.
 
Nu kör jag igång med dagen efter en otroligt lyckad frukost med alla möjliga saker! Fick även Erik att se på "kvarteret skatan reser till laholm!" Lyckad morgon helt enkelt ;)
 

Mycket!

Jag är så nöjd med livet! Som jag sa till Erik så har jag så mycket att göra här hemma för en gångs skull, och jobb flyter på åt rätt håll! Företaget börjar stabiliseras mer och mer och jag njuuuter!
 
Nästa helg bär det av till London för att äntligen på se "phantom of the opera"! Ni anar inte hur mycket jag längtar!
Söndagen i London spenderar vi som vädret tillåter. Shopping och picknick är det som är hetast, men vid dåligt väder får vi leta upp någon mysig restaurang och kanske dra en bio :) Vore trevligt!
När vi sen kommer hem igen är Elin äntligen hemma. Ni anar inte hur härligt det ska bli!!
 
Nu ska jag fylla på ett glas med Zingo och ta tag i bokföringen som jag tycker är sjukt kul! Att få sepå papper hur det går för företaget ;)
Underbart!

Drömmar

Det är mycket jag drömmer om dagligen. Och något jag brukade drömma om var att vara egen företagare. Jag är så lycklig och otroligt stolt över mej själv som vågade satsa på att startat eget. Jag trivs verkligen som fisken i vattnet när jag får jobba med friskvård! Jag kommer jobba stenhårt med marknadsföring sen så fort allting funkar. Och via facebook sidan så har jag kommit en bra bit på vägen!
 
Nu önskar jag bara att jag kan trappa ner på trapporna (haha) men innan så måste jag ha något annat. Och det går bara runt i huvet när jag funderar på vad jag vill göra. Såå mycket!!
 
Jag får fundera vidare och först se fram emot London resan, kalas och stugmys!! :)
 
Framtiden kommer komma oavsett :)

Kvällarna

Igår kväll när vi lagt oss insåg jag hur mysigt det är att krypa ner i sängen efter en heldag med saker och man får äntligen andas ut, glad över så mycket, och bullra upp sig med kuddar tills man somnar. Jag skulle vilja ha mer kvällar!:)
 
Visst är mornar härliga också, men samtidigt, då är jag ensam och skjuter bara fram dagens alla måsten. Så idag tillbringar jag en liten tid i sängen, då jag dricker mitt kaffe och sen kör jag på med trappor och lite annat! Ikväll får det bli styrketräning äntligen!!
 
Puss och ha en bra dag!
 

Den senaste tiden!!

Dagarna går i superfart just nu och jag önskar man vore mer ledig och hade mer pengar! Jädrar i min själ så mycket jag har på gång nu!! =)
 
Här kommer en hel del bilder från den senaste tiden!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mycket sker trots mycket jobb.
Idag är det bara jobb som står på schemat, men tack vare gårdagen kan jag ta det hyffsat lugnt! Ikväll avslutar jag med mannen på bio, snabba cash två, massor av popcorn och choklad och en bra bok!
 
Snart är Elin hemma också. Ska bli helt underbart att sysselsätta sig med henne på dagarna, bo i stugan, plocka bär, göra utflykter, planera resor osv! Fantastiska liv! :)
 
Puss
/Emma

Tankar!

Jag har haft såna fina och bra dagar nere i Småland så det är helt otroligt! Att bara vara, åka iväg en snabbvända, mysa med barnen, snacka skit med Anna och besöket på Tofvehult var magiskt! Jag önskar så mycket att jag bodde runt omkring där!
Åkte ju hemåt för att spela match. Insåg också att jag förstår inte varför jag spelar. Jag har ont i ryggen och det känns otroligt mycket efter varje match/träning. Men tränar jag själv och sätter mina gränser så känns det så otroligt bra!
Jag vill inte stå i mål. Varför gör jag det?
Samma som, jag inte vill bo i vansbro, så varför gör jag det?
 
Jag vill bara komma till nästa steg. Och vad är då nästa steg? Förmodligen resa och spara pengar för min del!
Kanske flytta till nästa vår och börja något nytt jobb som jag alltid drömt om?! Varför inte liksom?
 
Jag är otroligt less på Vansbro, det händer inget, det finns inget utbud eller liknande. Blir bara mer och mer irriterad av detta ställe. Samma folk, samma gnäbb, samma saker som man gör!
Ursäkta denna negativa ton, emn ajg måste få berätta!
 
Jag gråter alltid när jag åker från Småland. Jag hatar att säga hejdå och inte veta när vi ses nästa gång. Jag verkigen HATAR det. Ingen som vill att jag ska leka med dom nu när jag är hemma. Då är det vardag igen och allting flyter på, jobb, laga mat, sova. Kul?!
 
Nej, jag behöver något nytt, precis vad som helst duger och blir bra! Ny energi, nya ideér och tankar. Någon att bolla saker med och någon som är positiv!!
 
 
 
 

Semester

Vimmerby. Vibo.
Äntligen tog jag mej en veckas semester. Tog bilen fullpackade med mitt företag, loppisgrejer och väskor och körde i ett sop ner hit.
 
Igår hade vi loppisen öppet i en timme ca. Jag tog fram mina saker och fick en del sålt. Beroende på vädret idag så får vi se vad det blir!
Åkte in till stan också och fikade, köpte en kjol och sen hem igen. Fixade iordning mitt "massagerum" och jobbade lite!
Ikväll väntas mer jobb och under dagen tror jag det blir bullbakning och städning på schemat! En långpromenad kanske också hinns med! Vi får se!
 
Puss från semesterjag
 
 

RSS 2.0