Säljes

Här kommer mer som ska säljas bort. Sprid gärna vidare till fler personer! :)
 
 
 
Jacka från H&M I stl S, lite större i stl.
 
 
 
Tröja från MONKI i stl S. Trekvartsärm.
 
 
 
Tshirt från MONKI stl M.
 
 
 
Tshirt från Tshirt store. Stl xs, men är mer som en S.
 
 
 
Längre kofta med knäppning. Stl S. Från vero moda.

Lidingöloppet 2013

Då var vi igång med att genomföra hela klassikern.
Trots min dåliga träning innan loppet var jag förvånansvärt lugn. Starten var trång, valde att ta det lugnt och småjogga/gå en bit.
Sen började jag känna ett bra tempo med jogg som jag körde på med en bra bit.
Blev peppad av Erik som stod på några ställen längs med banan! Då får man ny energi och lika alla som står och hejar på oss som springer. Man blir så glad och mer energi infinner sig!
 
Kände vid 15 km att det var något med vänster fot som inte var som det skulle. En tå tryckte som tusan och jag började misstänka nageltrång. Har aldrig haft det i hela mitt liv men nu skulle det givetvis komma.
Fick hitta ett nytt sätt att springa på med vänster foten, sprang med den innåt istället. Varje nedförsbacke var en plåga eftersom tån trycktes mot skon. Men samtidigt kämpade jag mot klockan för att få en tid under fyra timmar.
Insåg då det bara var ca 9 km kvar att jag absolut inte hinner springa in på under fyra timmar. satsade istället på att komma i mål innan kl 18. Körde på och hade mycket krafetr kvar på slutet, sprang mer och mer och glömde bort tån. Nästan i mål fick jag otroligt mycket puschning av Rickard, Elin, Erik och Erika så då var det bara med lätta steg att springa in imål!
 
Men mina tår! Det är blåsor frampå tårna, på sidan av stortån och som sagt måste det vara nageltrång på vänster fot.
Träninsgvärk i benen har infunnit sig och jag stapplar runt här hemma. Jag hoppas att morgondagen blir liiite bättre! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var en lång dag men endå flöt det på ganska bra! Jag är otroligt stolt över mig själv, att jag klarade det och på en okej tid med tanke på att det längsta jag sprungit i sträck innan loppet på 3 mil var 3,6 KM! Den ni! Så nu har jag tränat så det räcker för ett år nästan ;)
 
 

Funderingar om 24 timmar!

Hur mår jag om 24 timmar?
Efter att min lilla kropp tagit sig runt hela Lidingöloppet som är på tre mil.
Jag är sjukt nervös för hur jag kommer må efter, själva tiden som går då jag genomför loppet är jag inte nervös för, bara mer förväntansfull!
 
Om knappt ett år ska jag ha gjort en svensk klassiker! Bara att sätta igång med det mentala ;)

Säljes

 
 
Täckjacka från Billabong i stl S ungefär, inte mindre! Snölås finns. Fint skick, 200 kr
 
 
 
Härlig höstig tröja med trekvartsärm. St S, större modell. 100 kr!
 
 
 
Kjol från Lindex i stl 34. 30 kr!

Förrådsrensning!

Då har jag börjat och här kommer bilder på de första sakerna! Mer kommer så sprid min blogg vidare! Sakerna ligger även uppe på andra sidor så skynda er om ni är sugna! Priset är absolut diskuterbart!
 
Finns lite möbler också som vi ska göra oss av med! :)
 
 
Barbord med färst i väggen. Justerbart i höjden. Fyra barstolar som vi spraymålat svarta och sen har vi stoppat dittytan och spänt över ett tyg på. lätt att ta av och byta tyg. 450 kr hade vi tänkt oss.
 
 
 
Fåtölj med en fotpall till. Köpt från Ikea, 250 kr för båda delarna!
 
 
 
Långa sjalar. Härliga då man kan vira dem många varv! 10 kr styck!
 
 
 
4 st verklighetsbaserade böcker, 10 kr styck
 
 
 
Pocketböcker, 10 kr styck
 
Lämna en kommentar här, smsa eller ring! :)
 

Vilka dagar!

Hösten är kommen och en hel del beslut har tagits!
Jag söker jobb, plockar hemma, sover länge, läser böcker och bara myser!
Idag blir det en massa fika, jobb, Erikshjälpen, planering och organisering i förrådet! På något vis ser jag framemot när kvällen kommer och alla dessa tomma plastbackar ska fyllas med saker. Kommer bli så mycket enklare om man får ett organiserat kos istället för bara ett kaos :)
 
Kommer även sälja en hel del saker nu. Möbler i mängder, småsaker, böcker, kläder osv. Är det någon idé att man lägger upp här på bloggen? Kan ju slänga upp lite iaf så märks det om intresse finns! Ni får gärna dela vidare alla inlägg med saker till salu :)
 
Nu är det dags för en dusch innan det blir fika! :)

26 år!

Igår var det min födelsedag och för första gången så kände jag inte det där pirret som alltid infinner sig! Konstigt men skönt! Fick frukost på säng redan vid tjugo i sju av E. Paket fanns det också! :) Mysigt!!
Gjorde absolut ingenting igår, bara låg i sängen och läste och vilade, precis vad jag behövde. Känner mig trött och slut!
Lite mycket farande på sistonde utan någon riktigt vilohelg.
 
Mamma&Pappa och Elin kom upp på fika! Tårta och kaffe :)
Gjorde sen kvällsmat, fiskpinnar och potatis och kröp ner för att kolla på en dokumentär!

Idag sov jag ut, gjorde en bra frukost, plockat lite i skåp, läst och gjort mej klar.
Lunch med E snart, sen jobbsökningar, jobb, fika hos mormor&morfar och sen blir det faktiskt en promenad innan vi ska ha en myskväll med matlagning.

Eller ja, E ville laga mat till mej, så jag får slappa hur mycket jag vill :)

I helgen ska jag springa/jogga/gå tre mil. Nu börjar jag min kamp för att ha gjort en svensk klassiker och jäklar vad det är viljan som tar plats på lördag. Min längsta löprunda är 3,6 km, så ni kan ju tänka er! Oroar mig för hur jag kommer må efter loppet! Får ladda med en massa dryck och mat efter så man får i sig något, rejäl stretching och inte stanna upp helt..
Vi får se hur det går.
 
Nu ska jag packa ihop och dra mej ut!
 
 

Alltid stressad

Förstår inte varför det aldrig slår fel. Super stressad över att jag har super mycket att göra idag innan vi ska åka till Småland. MEN! Nu skulle jag kunna sova en stund i bilen iaf eftersom Elin har körkort ;) Så lika stressad som jag brukar vara är jag inte tack och lov!
 
En timmes städning innan jag ska knäcka ryggen! Sen blir det mer städning, lunch, packa, gratulera mormor som idag fyller år och sen ska vi styra lilla bilen neråt! Köpa den perfekta höstkappan och några plastboxar innan vi är redo! :)
 
Nu kickar vi igång dagen så vi kommer fram!
 
 

Löpning

Igår och idag blev det en runda runt saltvik. Känner att det är bättre än inget och försöker verkligen få ner tiden. Men båda blev 27 minuter! Funderar på att ta en morgonrunda imorgon och försöka få ner det, eller så får det bli en längre tur på em.
 
Idag var jag med Elin på hennes uppkörning. Eller inte med i bilen men jag åkte med henne upp och väntade medans hon körde. Och ut kliver hon med KÖRKORT! hur kul som helst! Så nu ska vi ta en tripp ner på torsdag till Småland och hon har redan snott min bil :)
 
Så kul för dig Elin, Grattis igen! :)

Mer bilder från NY


Times square by night










Jag skulle absolut rekomendera alla att åka till NY. Det är sjukt stort, finns otroligt mycket olika saker att göra, finns något för alla verkligen!Det är en upplevelse att bara strosa runt och se alla människor, alla skyltar, butiker och saker som finns att göra!
Besöket till ground zero, WTC, var sjukt. Jag blev så tyslåten, tankspridd och ledsen. Hur var det för alla som var med om det? Alla som blev fast i dessa enorma byggnader, allas namn som stod runt varje torn, teckningar från barn som miste sin pappa som satt vid minnesplatsen. Alla blommor, flaggor, bilder. Hur kan man göra något sånt mot andra människor? Varför?
Vi gick runt vid ground zero den 11/9 och det var så sjukt mycket poliser och säkerhetsvakter runt omkring där. Bara anhöriga fick besöka platsen då. Dagen efter, då vi gick in var det inte alls samma mängd människor och poliser där. Det är 12 år sedan det hände och jag kommer ihåg det så tydligt!
Nu har jag faktiskt gjort mej klar för dagen så jag ska plocka undan lite här hemma sen ska jag jobba, och uträtta lite småsaker som man alltid skjuter på!


Grattis Stina på din 3årsdag!

3 år sedan jag blev moster för andra gången! En lite tjej Stina fick jag mms på och man längtade tills man fick hälsa på! På torsdag åker vi neråt för att fira henne i helgen, så idag ska jag slå in dina paket och jag hoppas du blir glad över dom :)

Ha en fantastiskt lekfull födelsedag Stina!

Hipp hipp HURRA!

16 Sept 2013

Då har jag äntligen haft semester! Inte den där semestern som man vill ha, där man solar, läser böcker och bara vilar hur länge man vill, men jag har haft en annan bra semester där man sett en hel stad och hunnit med i stort sett allt som man ville hinna med! :) Känner dock nu att jag hade velat vara ledig två dagar till, för att bara sova och vila lite. Är super trött!
 
Slänger upp bilder istället för att skriva om allting känner jag. NY är så otroligt stort, precis allt är stort. Man har då inte snålat med skyltar, butiker, och annat.
Lite shopping och mycket gående har det blivit. Därför har vi tvärsomnat runt 21-22 varje kväll. Man är tvär slut i kroppen!
 
 
3 våningar med godis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fler bilder får komma sen. Galet mycket bilder finns!:)
 
 
 
 

Om jag endå kunde

Det är så otroligt jobbigt och ledsamt att livet så snabbt kan förändras för så många.
Jag vill bara att alla ska få ha det bra och framför allt, MÅ bra!
Om man endå kunde hjälpa på något vis, man kan finnas, men det som skett det har skett och man får acceptera den situationen!
 
Nyss hemkommen från en snabb tripp till IKEA med mamma och Elin. Lite handling blev det och nu har jag duschat och tagit mej en kopp te!
Ska slänga in nya kuddar i soffan, tända ljus och bädda ner mej. Vaknade med halsont imorse, såklart!
På tisdag efter lunch är det dags att dra också! Men typ allt är klart så det är bara packning kvar nu!
 
Snart så! Semester, shopping, sightsing och bara få strosa runt i en stor stad kommer så otroligt lämpligt!
Ska släppa allt och bara njuta av nuet!
 
 
 
 
 

RSS 2.0