.

 
 
 
FUCK CANCER
 
 


Gårdagen

I fredags blev det en AW med trevligt sällskap. Innan dess körde jag faktiskt ett hyffsat hårt träningspass och nog känns det än i kroppen! Härlig känsla, nu är det bara att fortsätta så man håller i med styrkan till Vasaloppet framför allt :)
 
Igår åkte jag med mamma&pappa till Örebro för att möta upp Anna och tjejerna. Pizzalunch och sen buslandet när vi lämnat Anna vid hotellet. Hon och hennes vänner skulle på Ladies Night på kvällen så!
Det är så galet kul på buslandet, man blir verkligen helt lyrisk! :) Synd att det inte finns närmare och att man inte får gå in utan sällskap av barn! ;)
 
Gjorde ett snabbt stopp på "Hemmakväll" för att köpa lite lördagsgodis också innan vi drog oss hemåt. 
Väl hemma blev det lördagsmys och "så mycket bättre" innan jag tog med mej själv hemåt och träffade på Micke som är hemma på besök!
 
Nu har jag precis "städat" smyckeslådan och jag tro att jag snart måste köpa en till faktiskt så man har en lite bättre översikt! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett totalt kaos!!
 
 
Nu har man en lite bättre överblick känner jag :)
 

Dags att ta tag i dagen nu så man hinner med lite grann!
Mycket jobb i början av veckan så det är bara att sätta igång med lite av varje som man kan börja med redan nu! Kommer bli så härligt när allt är klart och man kan slappna av och ha lite ledigt! :)
 
 


Fredag

Helgen känns så otroligt långt bort fortfarande, jag har massor att göra innan jag slänger mej i duschen och tar helg!
Igår var en bra dag. Dock så blev det på tok för mycket på kvällen och jag undrar bara; varför ska allt hända på exakt samma gång?
Det är så mycket som man ska ta ställning till osv, men men, Bara ha is i magen så ska nog allt lösa sig :)
 
Nu är frukosten uppäten, kaffet urdrucket och E har åkt till Jobbet. Så det är bara på med kläderna och borsta gaddarna sen ge mej iväg ut till trappor och moppgarn! ;)

..

Ibland är det otroligt svårt att motivera sig själv att kliva upp ur en varm säng, speciellt när det är grått och regn ute!
Jag vill bara ha en fast tid att kliva upp till. Någonstans där jag behövs och sen är dagen igång.
Vansbro är inget ställe där jobben växer på träd tyvärr. Söker jobb hela tiden, men det tråkigaste är nog endå att man inte ens kan få ett mejl med "tack för din ansökan". Man har ingen aning om mejlet kommit fram och eftersom en tjänst ligger ute på ams.se så borde man få ett svar när man skickar in ansökan.
 
Jag får uppenbarligen mer jobb om jag går ut själv och kämpar för min egen skull.
Idag ska jag få en massa saker gjorda, vilket kommer vara underbart skönt ikväll när jag kryper ner i soffan till Grey´s!! :)

Vinter

Lite känns det som att kylan är här för att stanna, både och känner jag. Men kikar man på vädret så ska det bli mer än 10 grader varmt onsdag och torsdag. Vi får väl se! Vore bra om det nu blir så, så kan jag göra klart det som måste göras klart med jobb!
 
Igår fick jag snabb prata med Elin via skype. Dock inge video men endå härligt att bara prata!
Så på torsdag får jag ett samtal om vaccination olch sen är det väl egentligen bara att boka flyg till Miami! ;)
Hur underbart kommer det inte vara, att åka till drömställen redan i Januari liksom. Bara att bita ihop med det ekonomiska och sen tuta och köra :)
 
Känner lite också att man vill maxa vintertiden med alla aktiviteter som finns. En helg med slalom, varm choklad och bastu, en massa längdskidåkning (vasaloppet) och skoter utflykter!
Vill man så kan man som sagt.
 
Nu ska jag läsa lite till i boken innan jag ska låna mor&fars tvättmaskin, fixa i massagelokalen, beställa visitkort, fixa lite mer reklam, och sen jobba! Blir en skön dag idag som jag avslutar med lite träning!
 
 

Ensam hemma

På något vis har jag känt mej utvilad, nyttig och nästan som semester att bara vara ensam hemma. Inte behövt handla eller något mer än det jag vill.
Bara njuter av filmer, böcker, mat och promenader! :)
 
Igår kväll drog jag bort en nagel på en tå, den som varit lös sen Lidingöloppet. Förmodligen kommer två till att lossna, men det får vi se ;)
 
Nu ska jag återgå till min bok, en kopp kaffe och mandariner!

Energi

Har laddat upp med ett stort energi förråd. Nya tankar, nya vanor, nya "regler" och många målsättningar som SKA uppnås.
Igår blev det lite vin med vänner. Matilda, Sanne, Elle och Byns stina kikade förbi. Fick sällskap av 4 grabbar senare, Johan, Johan, Pär och Jonatan.
Spel, och snack och sängdags vid strax efter 02.
Jobbade på med helstädning här hemma igår, bäddade rent, dammsög, piffade soffan, storstädade köket osv. Fyllde rummen med nya ljus och fick en sån härlig känsla!
Idag ska jag bara hålla efter och börja plocka med något litet.
 
Tog mej en härlig morgon med mysfrukost och tv, en bok och bara tog det lugnt. Gjorde mej redo för en promenad och lite fotografering. Nyss hemkommen och har ätit en mycket god omelett till Lunch :)
 
 
 
 
 
Jag bara Älskar vårt "nya" kök!! Det är så otroligt hemtrevligt och ljust!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Omelett med tomat, kalkon, fetaost & lök. Örtsalt på det!
 
 

Utbildning

I slutet av November går jag en utbildning som jag kommer ha enorm nytta av!
Och planer på att utöka mitt företag snurrar för fullt! :)
 
Andra planer är också på gång. Är otroligt sugen at dra iväg på volontär arbete. Har hittat en sida som verkar superbra. Men i helgen ska jag googla runt och läsa mer! Tänker mig April som mål.
 
Nu blir det mys i soffan med tända ljus. Eftersom snön lägger sej ute drar jag en exra filt över mig! Längtar efter värme, att vi aldrig lär oss..
 

Tråkigt utan bilder!

Vet att en blogg utan bilder är tråkig! Men det enda som jag tar kort på nu är saker som ska säljas. Har inte orkat mej ut för någotn mysig höstfotografering. Men det kommer väl! :) Ska även leta mej på ett bra redigeringsprogram som jag ska fixa hem och fixa lite :)
 
Ikväll har jag suttit och funderat, klurat och fått tummen ur. Berättar mer när allt är klart :) Men det blir en rolig höst kan jag lova!
 
Nu har vi suttit och sett fotbollen. Man blir så glad när Sverige tar ledningen med 1-0 efter bara sju minuter. Och sen 2-0. Sen glömmer vi resten (står just nu 3-4) så vi får väl se hur detta ska gå :)
 
Imorgon ska jag styra hela dagen har jag tänkt. Resten av mitt småsakspill ska göras så man slipper tänka på det. Lite träning, god mat och Grey´s. Kan inte bli bättre känner jag!
 
Veckan som gått tycker jag är bland den längsta. Mycket ensamt och tomt. Men jag fyller upp det med annat nu så tiden lär bara springa iväg känns det som :)
 
 

Känna framgång

Ibland kan jag vara hur sur som helst på mig själv för att jag aldrig verkligen tar tag i saker som jag stör mig på.
Men nu, när jag äntligen gjort det så fattar jag inte varför det tog sån tid. För det känns ju mycket lättare när man får saker gjorda, kan planera saker som verkligen kommer att bli av osv.
 
Tagit tag i all bokföring, min egna ekonomi, en massa småsaker mm. Det är sån lättnad!
Nu kan det bara bli bra helt enkelt! :)
 
Nu blir det en kortare promenad, lite jobb och sen lunch med vänner! Mys måndag! :)

Man känner sig stolt.

Sökte nyss tre utbildningar inom företagsekonomi på distans till våren 2014. Hoppas på att komma in på någon iaf så man kan börja använda hjärnan igen! :)
 
Plockat lite med saker också, lagt fram sånt som ska slängas, fyllt på "skänka" påsen, och slängt lite smått.
Tänk hur mycket man har samlat på sig, som man egentligen inte behöver eller använder.
Jag funderar på att införa köpstopp. Inga saker, bara mat i fortsättningen! :) Vad tror ni?
 
Karibien känns såå långt bort, men endå inte. Ååå jag vill åka så snart som möjligt och stanna så länge som möjligt!
Till våren köpa en husbil och fixa inredningen och sen dra iväg på äventyr! Man kanske ska satsa på det?! :)
 
Nu ska jag fortsätta se på "kvarteret skatan reser till laholm!" Ääälskar den filmen! :)
 
 

-2,7

Nu börjar vi gå mot kallare tider. Kl åtta klev jag upp och det var minus 2,7 ute. :( Man längtar redan till värme och bad!
Nu ska jag äta en riktigt långdragen frukost med en massa vitaminer. Fixa lite smått här hemma med saker som ska säljas, räkna på ekonomi, och städa iordning. Få tråkiga saker gjorda helt enkelt :)
 
I em ska jag nog bara ta det lugnt och se en film. Vila så mycket jag kan eftersom det uppenbarligen är något i kroppen som inte är helt rätt.
 
Jag har tänkt så mycket på olika saker den senaste tiden. Så som hur man vill leva sitt liv, vad man vill se och upptäcka, vart man vill bo, hur man vill bo och vad man vill göra på fritiden. Kommit fram till att det jag närmast vill göra är att resa lite, inte så mycket längre resor men kortare, kanske jobba på någon gård där man hjälper till att plocka frukt och bara få komma bort.
Jag ska börja kika runt lite, ska även söka lite utbildningar på högskolan. Så nu har jag kommit med en hel del val för min egen skull, och vad man sen väljer återstår att se :)

Förkyld

Tror jag drabbats av en förkylning som inte vill bryta ut! Trött, tung i kroppen, andfådd, snorig och på morgon har jag halsont!
Försökte kurera mig på förmiddagen men eftersom jobbet måste göras tog jag tag i det.
Precis ätit och ska ta en till sväng med städning, men nog är det drygt att flåsa som om man just sprungit ett lopp när man bara gått uppför trapporna! :)
 
Slänger i en maskin med tvätt hemma hos mor&far också, sen blir det lite extra jobb!
 
Har laddat frysen med ben&jerrys också, så hösten är så räddad!! ;)

Då var det klart

Sov hemma med Elin inatt och myste igår kväll. Hemmagjord pizza med mor&far, kortspel, tårkalas och sen bara sova.
Gick endå hyffsat att säga hejdå imorse, klart det kom tårar! Men sen blir allt som vanligt igen :)
Tack för era fina kommentarer i förra inlägget! :) 
 
Nu ska jag ta tag i en massa saker som jag bara skjutit på, tänker inte göra allt i raketfart men få saker gjorda varje dag så man senare kan njuta av så mycket!
 
 
 

Sjuk?

Imorse hade jag ställt klockan på 8. Hade lite samtal att ringa. Vaknade halv nio, släpade mig upp och ringde klart ett samtla. Frukost och sen kröp jag ner igen. somnade som en stock och känner mig hängig!
Nyss druckit en dunderkur med citron, ingefära och honung tillsammans med varmt vatten såklart!
 
Nu blir det alvedon och sen jobb.
Skickat en jobbansökan idag också!
 
:)

Att behöva längta och känna sig ensam.

Nu ser jag tillbaka, till 2 år sedan. Då Elin drog iväg till Australien på obestämd tid och jag hade panik. Klart det var kul för henne, men jag då?
 
På onsdag morgon drar hon iväg igen. Denna gång tillsammans med Mattias, Anna och Johanna.
Nu har hon funnits hemma i strax över ett år och man har kunnat åka dit för spontana snack över en kopp kaffe, en skotertur i fina vår vädret till ställen som vi inte ens visste om. Bilturer, övningskörning och en massa baris rundor!
 
Jag kommer längta ihjäl mig den första tiden. På att känna mej ensam och inte kunna spontan ringa. Samtidigt kommer jag vara så glad för hennes skull, att hon gör det hon vill, dessa resor och att jag kanske får tummen ur och hälsar på. För det är tanken. 3 veckor i januari. Det enda som kan stoppa mig är ekonomin! Men nu jäklar ska det kämpas som aldrig förr :)
 
Bjöd med mej Elin på selins ikväll, två-rätters och ett glas vin. Otroligt trevligt, spontant och enkelt. Det är just det som kommer saknas sen.
 
Förlåt att jag skriver det Elin, men du vet hur jag är :)
 
Nu ska jag ta och bläddra i min bokhög efter en ny, spännande bok att börja plöja igenom! Ska också skriva en liten postis lapp om småsaker som jag måste styra upp imorgon!
 
 
 
 

Panik

Igår kväll kände jag mej hängig, en lite förkylning hade kunnat komma men jag bäddade ner mej och bara vilade. Känner mig mycket bättre idag :)
 
Kom på igår när jag lagt mej och nästan höll på att somna att jag inte bokat in mej på någon kurs inom kroppsvård. Fick panik, men samtidigt insåg jag att jag hinner och jag kan inte bestämma mig för vilken av dom jag vill utbilda mig inom först.
Får fundera över helgen!!
 
Imorgon är det Loppis i Kulturhuset, ta med er vänner och familj och ta en kik, jag kommer ha galet mycket saker som bara vill iväg och ni får bestämma priset. Varför inte ett par jeans för runt 40 kr? :)
 
Kom och köp!

Feels great!!

Uppe tidigt! Redan gjort små saker som jag behövde gå igenom idag. Sitter nu med frukost, kaffe och en massa utbildningar inom kroppsvård. Funderar på både koppning och hot stone massage. Vet dock inte varför jag är för feg för att anmäla mig. Jag vill ju utbilda mig inom något mer så det finns mer att erbjuda i mitt företag så. 
 
För att se om det leder någonstan så måste man ju chansa här i livet. Så innan dagen är slut så ska jag ha bokat in mej på en kurs iaf! :)
 
Annars blir det till att ägna dagen till att skura trappor och hinna med några fönster mitt på dagen. Hoppas graderna blir fler bara så det går att göra! :)
Rensa två till garderober är tanken och försöka slänga det brännbara som ska slängas från förrådet. 
Mer en dag till att få undan saker. Och det kommer kännas bra ikväll!
 
Imorgon väntar smått och gott och på kvällen middag hemma hos päronen! Löradg, loppis och en liten ses-om-ett-halvår-typ fest. Söndag blir en fixa småsaker dag igen, finns så otroligt mycket att plocka med så ibland känner man sej låst!
 
 

Utpumpad och tom

Imorse när jag vaknade av alarmet så fanns det inget annat än att fortsätta sova. Jag var såå trött! Snoozade in i det sista, skyndade mej in i duschen och iväg för att ge Linda en massage! Efter det körde vi en lunch på selins och fika på Håkanssons. Nellie sov sig nästan igenom hela tiden, men lite bus och mys hann vi allt med :)
En otroligt storstädning av förrådet blev nästa drag, redan sålt lite saker men jag hoppas innerligt att fler saker blir sålda! 
 
Känner att jag är tom i kroppen. Gjorde mej stekt korv med börd&mos till kvällsmat, en pappa special! ;) Nu sitter jag och har satt på ett nytt plåster på tån, druckit te och ätit choklad. Känner mej nöjd med dagen och hoppas att jag vaknar pigg och utvilad imorgon! Jag behöver all energi jag kan få!
 
 

Vem är vem?

 Ibland så blir man helt ställd. Vem är jag och hur ska jag vara?
Ni vet, när man bara stannar upp och tänker efter. Som när man funderar på varför saft heter saft? Vem kom på det och varför?
Vem är jag och vem gör så man bara kör på och aldrig stannar upp?!
 
Jag har så mycket funderingar nu, Får inte stopp på något och jag vet inte hur jag någon gång ska få stopp på dom.

Mycket finns det att tänka på ska ni veta! :)


Goodmorgon!

Igår var jag bara hemma. Stapplade runt och plockade, läste bok, och städade. Hade två massager på em och sen blev det handling inför middag.
Otroligt ömmande tå igår och idag. Plåstrar om den på nätterna och jag vaknar till varje gång den stöter emot täcket eller lakanet. Jobbigt! Men idag ska den få bli sedd och få en lite dom :) Vill bara sticka hål på den, känns som mycket vätska i den..
 
Igår kväll hade vi bjudit hem Elin&Rickard och Elin&Mattias på tacos och dryck. En liten hejdå middag. Nu blir det ingen middag med oss 6 på ett halvår, tråkigt men desto fler då dom är hemma igen :)
Tacos, vin, öl och banan med choklad fick det bli! Mycket trevligt och lättsamt. Idag ska jag ta disken på en gång, äta en lång frukost innan jag beger mej ut med mammas tofflor för att städa. Kan nämligen inte få på mej skor så jag får ha tofflor i 2 gradig värme ;) haha!
 
På lördag ska jag stå på loppisen och sälja och allt som jag har med mig dit får kunderna bestämma pris på! Riktiga kap kan det bli alltså! Så sprid ut och kom och besök!!
 
 

RSS 2.0