Me&i

Hej, eller godmorgon!
Klve upp när E åkte till jobbet. Tog mej en dusch och har gjort mej klar. Preics ätit frukost och nu ska jag ta en kopp kaffe bara. Sen kör jag det sista av mitt heltidsjobb. Nedräkningen började igår redan :) Känns underbart!
Ska även fixa lite annat idag, hämta ut ett paket, prata jobb och sen försöka lägga upp ekonomin ordentligt.

Igår hade min syster en me&i visning hemma hos mig. Vi blev lite folk och gud vilka fina kläder det finns!
Massor som man vill köpa till barnen men så blev det inte. Stinas födelsedagspresent är köpt iaf och en ursnygg tröja till mig själv! Men känner jag mej själv rätt så blir det även en kofta som jag provade också :)

Idag är tanken att jag jobbar på till ungefär 11-12 tiden och sen är jag ledig. Ska gå ner på träningen och bara löpa lite, inte mycket boll idag utan mest känna av.
Känns allt okej ska jag jobba en timme till efter det tänkte jag. Och imorgon ska jag vara barnvakt åt båda småbarnen. :) Ska bli mysigt!

Nu väntar kaffet och sen de sista 17 trapporna av heltidsjobbet!

Tack och hej!

Mycket och inget

Längesen jag skrev. Jag gör både mycket och lite.
I helgen har det varit full fart. I fredags åkte vi och kollade på herrarna i Mora när dom vann med 1-0. Sen fick det bli thaimat och hem och säga hej till anna och Elvira som kommit hit. Stina också såklart, men hon sov.
Sen blev det läggdags. Lördag så fick det bli en mysig frukost med älskling på Håkanssons. Sen drog han till Dj på Marie Memorial och jag till stugan och fikade. Åkte efter till dj jag också och såg Tota köra innan ovädret kom dit och allt fick avbrytas. Slog ner på massor av ställen på flygfältet. Läskigt!

Vi drog oss hem och handlade, gjorde oss klar för en kväll med god mat på Selins. Åt god mat och efterrätt sen körde jag till Järna men vi åkte hem anska snabbt igen. Hem och sov innan man skulle upp och gratulera älsklingen på hans dag. Paket och frukost på säng innan vi gjorde chokladbollar och smörgåstårta. Sen kom min familj upp och jag drog mej på match vid två.
Spelade mot Falu BS hemma och vi skulle ha haft in en sjujädrans massa mål i första. Men icke. Däremot fick vi ett mål i baken och det blev också resultatet. Nog om det.

Duschade och sen firade vi E hos hans familj. Paket och smörgåstårta. Vid halv nio kom vi hem och tvärla oss i soffan och gjorde inte alls mycket! Sömn sömn sömn behövs just nu.

Idag har jag hunnit med disken, lagat mat, städat lite hemma och varit och fikat med Anna Elvira och Stina. Kollat på kläder och lånat böcker!
Nu ska jag gå ut och sopa trappor ett tag innan jag åker hem till Mossvägen en sväng.

Puss
/Emma


Kläder

Snygga toppar från Vila..


Man kan ju önska sig iaf. Bara sådär en helt vanlig dag. Spontana presenter är de bästa!



Så någon som känner för att klicka hem någon av dessa så är det Stl S jag ska ha och inslaget i ett litet paket. Ååå så underbart det vore med spontana gåvor! =)

(Nu blir det ju inte så spontant när man ber om de, men iaf ;))


Förändring

Jag provar på nytt jobb för tillfället, sista veckan med heltid åt vansbrohem så jag lämnar CV:n för fullt och trycker på med jobb.
Många drömmar som ska få bli sanna inom ett år, känns helt underbart!

Hemmet börjar ta form, skönt men det är allt jobbigt kvar, som attrensa förrådet och flytta saker mm. Det tar sin tid, men sen är det klart!
Imorgon anländer världens bästa tjejer också! Vi ska ha så mysigt under tiden dom är i Storstan ;)

Nu är det dags för en långdragen frukost innan jobbet skriker!

Höjtari ;)

Höst!

Nu känns det i luften och inom mej att hösten kommer.
Min allra bästa årstid! Man får kläpå sig i stora stickade tröjor, men endå i klänning på dagarna. Man kommer hem och är frusen och värmer sig med en stor kopp te och massor av levande ljus!
Jag får en kick på hösten av att något nytt ska hända och så är det varje år.

Har precis fått hem en leverans från H&M med massa fint! Skönt att fylla på nu när jag rensar ut för fulla muggar ;)
Ikväll jobbar E så jag har en egen kväll!
Ska trycka in kläder i garderoben innan jag värmer på den sista biten av hemmagjord pizza och sätter på en film!
Har även en jordgubbsbakelse i kylen...

Puss
/Emma

Ett tag sen..

Som ja skrev. Jag har en anledning :)
Vi har bytt golven här hemma så allting har varit en enda röra fram tills igår kväll då vi kunde börja plocka allt på plats igen. Skönt!

Mycket har hänt, Har spelat U-lags matc och fått stordäng, vunnit med U-laget mot Nornan (UNDERBART) och spelat 1-1 med Alaget mot Säter, vilket var en otroligt händelserik match. Usch, galet.
Har grillat på balkongen och myst i min ensamhet. Var en bra kväll faktiskt!
Har även fått CV utskrivet och papper från polisen, saker börjar ordna upp sig. Jag har sökt lite jobb och tagit beslut att skicka tillbaka sakerna till Innerum då det absolut inte lönar sig.

Jag ska slänga upp en bildbomb så fort jag rotat fram min dator och kopplat in internet!

Puss
/Emma

Tanke om födelsedagar

När man var lite så var man så spändpå sin födelsedag. Man visste att man skulle få frukost på sängen, paket och alla kompisar skulle komma på kalas och man lekter och fikade tills man stupade i säng. Vad tiderna förändras! Jag önskar jag vore ungefär 16 år yngre.

Men det är bara en sak av många som man längtar tillbaka till.

Nu: God natt till en sliten Emma

Bild!

Eftersom vi igår snabbt beslutade oss för nya golv så är vårt hem en enda röra, Erik jobbar och jag bosatte mej hos mamma under dagen, vi har det så mysigt så. Även fast hon undrade om jag inte hade något jobb att göra så hon slapp mig.. Hon är väl söt min mamma!

Jag vill bjuda på en underbart härlig bild här. En bra dag var detta! MYS på hög nivå!

Underbara rödtottar! Saknar er!

/Emma


Hemmafru Emma

Haha! Ja, idag har varit en toppen dag faktiskt!
Vaknade med E hyffsat tidigt, gjorde mej klar och drack kaffe, läste lite i en bok och sen åkte jag hem till mamma och pappa för att höra hur deras vecka på Kreta har varit. Drack en kaffe där med. Sen tog jag med mej mamma för att plocka röda vinbär hemma hos familjen Röyttä. Fick ihop en heldel och ska nog dit och norpa lite till inom någon dag :)
Sen hem för att börja städa och plocka undan allt som ligger framme hela tiden. Bytt sängkläder också!
Ner för att kolla på herrarnas match och sen handlade jag hem för att kunna baka.
Fick man hos päronen idag också, det är lyx!

Väl hemma igen fortsatte jag städa undan som tusan och började baka.
Resultatet är ett skinande hem som snart ska fyllas med tända ljus och en stor kopp te med macka framför en film så ska jag invänta E som kommer hem från Västerås.



Fick olika kryddor, en liten flaska ouzo och honung av ma&pa då jag vattnat blommorna hemma. Tusen tack!



Snickerskaka ;)



Och här är anledningen till de röda vinbären, En vinbärskaka som Farmor Margit alltid gjorde. Blev helt okej resultat för att vara första gången faktiskt!

Någon som vet om röd vinbärssaft är gott? Funderar på att slänga ihop lite sån i veckan kanske :)

Nu ska jag återgå till mitt kvällsmys och fixa iordning te och macka!

Puss
/E

Elin, Elin, världens bästa Elin..

Minstingen som fortfarande känns som en liten plutt. Alla minnen jag har med henne och alla framtida minnen vi kommer skapa. Jag känner mig så övergiven och otillräcklig som sitter här hemma i Vansbro på hennes födelsedag! Jag vill vara där och ge henne paket och sjunga, fixa in henne gratis på skansen osv ;)

Det finaste jag fått i mitt liv är av Elin. Ett brev julen -09 som gav tårar om och om igen. Det brevet brukar jag läsa när jag känner mig nere och ensam. Det ger mig ny energi. Så fint brev och så fint skrivet!












Grattis världens bästa Elin på din födelsedag! Se till att njuta fullt ut så ska vi ha en tjejdag sen, bara du och jag!

LAVVO!

Fallskärmshoppning

Jag tänkte berätta coh ge er lite bilder på ett spännande äventyr som alla borde testa någon gång!

Förra veckan bokade jag och E fallskärmshoppning i Västerås, bokade hotell en natt också och åkte dit dagen efter redan.
Vi har pratat om detta länge men bara löst snack så äntligen tog vi tag i det nu.
Kom fram till Västerås redan vid lunch tid så vi chekade in och begav oss ut för en lunch. Kikade in stan lite och handlade. Fikade på ett mysigt fik och bara var, umgicks och hade en perfekt semester.
Vi bestämde oss för att möta upp Jonatan för ett glas vin och lite mat mot kvällen. Så där satt vi och myste. Jonta begav sig tillbaka till jobbet och E och jag tog oss till skybar för ett glas vin till.
Efter det gick vi på bio. Vi såg på "Super 8". Helt okej film, inte alls som jag trodde men endå väldigt bra!

Hem till hotellet för sömn.
Sov hyffsat iaf och sen tog vi tag i den där underbara hotellfrukosten! MUMS!
Man borde bo på hotell oftare ;)
Efter det vilade vi lite till på rummet innan vi packade ihop och chekade ut. Vi var en timme tidiga till fallskärmscentret så vi satt och tittade när annat folk hoppade. Det drog ut på tiden pga vädret men sen gick allting snabbt!



En varsin instruktör kom fram till oss och satte på oss varsin sele typ och berättade lite grann om kommande hopp. Sen kom en varsin fotograf fram som skulle hoppa med oss och snackade lite :)
Sen gick vi ut mot flyget för att hoppa på och sen dra oss uppåt, 4000 m!



Här pirrar det och det svettas, jag börjar fråga mej själv "varför" men hittar inget svar eller en bra förklaring.



Här är det bara en kort stund kvar. Alla andra har hoppat och jag ville att E skulle hoppa innan mig.



Han bara försvann. Snabbt gick det och jag tyckte att detta var idiotiskt! Hur ska jag kunna klara detta?



Herregud vad jag skrek när han bara knuffade på så var vi på väg ner. Mot en säker död tänkte man väl, men herregud vilken kick! Vilken känsla att bara rasa neråt och knappt kunna göra annat än le. Jag skrek som aldrig förr men sen ville jag bara göra om det! =) Vi rasade ner genom moln och sen fick man bra utsikt när man seglade neråt.







Så himla häftigt det var! Väldigt skakis i benen när jag kom ner men det gick över snabbt!
Vi kände båda två att vi ville köra igen och att det var lätt värt det!

Jag har det också på film och det är jag glad över!!

Nu har ni fått tagit del av detta och jag hoppas ni gillar det. Gör det!! Vad vore livet utan äventyr?

Puss
/Emma


Slut å semester

Och då kommer detta underbara sol och bad väder.
Spelar inte så stor roll egentligen. Jag gör lite och sen solar jag, sen jobbar jag senare ;) Underbara jobb! =)

RSS 2.0