Jag har inte försvunnit, bara flyttat

Yes. Nu har vi bott i nya lgh en vecka. Mycket kvar att flytta och all städning kvar. I den nya lägenheten står det kartonger precis överallt och inget är iordning. Jag är sjuk och jobbar massor. Idag skulle jag bara vilja ta en varm dusch efter jobbet och krypa upp i en av våra fantastiska fåtöljer med en massa filmer hela em och kvällen. Småplocka här hemma så vi kan få hit nya saker.
 
Vi får se vad det blir. På tisdag ska allt vara klart..

Just nu

Är jag tvärslut! Jobbar monsterpass och sen hem för att byta om till andra kläder och direkt till lägenheten för att få några timmar till gjorda.
På lördag ska vi flytta in. Inte allt, men det största och så mycket smått som bara hinns med! Söndag IKEA och förhoppningsvis kommer vi hem med både soffa och garderob. Då slipper vi stressa mer för det och ta en sak i taget.
 
Nu tar jag vetekudden och kryper ner! Uppstigning 06:00 imorgon! Tvätta, skura, tvätta skura!
 
Puss

Trött, slut och less

Just nu är allting otroligt långt bort. Det är idag den 12 December, vilket betyder att julafton är om 12 dagar och vi ska vara ur lägenheten om 19 dagar
Den nya är långt ifrån färdig känns det som, tapetsering,lister,garderob,kakel,skåpluckor,vitvaror, fönsterbrädor osv.
Ja, sen är det en massa röda dagar, inbokad på en massa jobb och Syster med familj kommer hem. 
Det ska packas här hemma, julklappar ska ordnas, tvätt ska tvättas, diska ska diskas, mat ska lagas och man ska hinna sova och njuta liiite av December.
 
Vill bara ge upp. För mycket just nu bara, alldeles för mycket!
Less på att jag är reserv nr 919 också. Hur stor är sannolikheten att jag då kan plugga på distans till våren. Dog lite när jag fick reda på det. Hade så gärna pluggat lite och gått ner i arbetstid hos vansbrohem för att fokusera på plugg och företaget ist. Men men.
 
Resan till Kuba är också så långt ifrån klar som man kan komma i stort sett. Jag orkar helt enkelt inte ta tag i det. Jag är tvärslut med allt just nu. Jag orkar inte styra med allting. När kommer dagen då någon annan gör allt och jag själv kan få njuta och bara glida med.
Suck.
 
Imorgon väntar iaf moppning av trappor, företagsjobb och julbord med mina päron! Ser verkligen framemot det! Bjuder dom via företaget som ett tack för all hjälp med att komma iordning och tvättning! :)
 
Nu ska jag annonsera lite på facebook och sen slå upp min bok igen, "hundraåringen som kröp ut genom fönstret och försvann"! :)
 
Ladda upp mig själv och sen köra på så saker och ting blir klara någon gång!

Griffelvägg

Igår var en dag med en massa olika saker som styrdes med! Sopade trappor, klipning/färgning, Massage, lunch, handling, sopa, massage, bokningar, beställning av varor, målning i lägenheten!
 
Vi kan nu pricka av att griffelväggen är klar, toadörren är påbörjad med målning, skåpen är under produktion, dock är vi oense om kakel.
Såå, det beslutet får vi se när vi tar!
 
Har nu bestämt mej för att röja undan det som går här hemma, plocka ner lite saker i kartonger, hämta mer kartonger, fixa småsaker och försöka få den här dagen att bli en bra dag med massa saker gjorda!
 
Dax att fundera på julklappar också. Har några som måste köpas och tror att jag redan vet ungefär vad som ska köpas! :) Härligt!!
 
Har sett en massa som jag vill köpa till Elin, men hon är borta och vi ska inte köpa till varandra så, tji fick ja ;)
Synd va Elin?! :)
 
Puss

Utvilad!

I helgen har det varit morgonrock och myskläder som haft huvudrollen!
Julbord med E:s jobb i lördags kväll och lite städning har också varit aktuellt. Men annars har det inte hänt mycket. Plcokat i böcker och ljus i kartonger, så skåpen börjar nu tömmas. Skrivit en lista på saker som är kvar att ordna med innan vi kan köra en inflyttning!
 
Känns lite bättre att ha en lista som man kan stryka, jag jobbar iaf mycket bättre på det viset! :)
Nu kl 09 ska jag klippa och färga håret. Ska bli härligt att få lite ljusare botten och bort med det slitna! Innan ska jag sopa de trappor som hinns med!
 
Vet inte om det bara är inbillning men tror att jag vaknade med halsont?! Gjorde en stor kopp med citron te nu på morgonen och hoppas verkligen att det försvinner genast!
Känner att jag vill ha en massa värme nu, ligga kvar under täcket och bara mysa ner mej där tills man är sådär riktigt varm! :)
 
Jobbar på idag med allt möjligt innan jag tar en kortare sovmorgon imorgon!
 
Så otroligt mycket på nu dessa veckor, men snart så ska det lugna sej..

Öl, inpackning, långbad och bara jag!

Idag va en seg dag men många småsaker som blivit gjorda. Kört mer saker till förrådet, varit till tippen, tvättat, städat i massagelokalen, hämtat kakelprover och massa annat smått som tar sån tid!
 
Men nu har jag tagit mej ett långbad med en kall öl. rakat benen och bara varit! Gjort en fotinpackning med bra kräm, plastpåsar och varma strumpor, smort benen och ska strax göra en handinpackning :)
 
Slår nog på lite scrubs och bara sjunker ner i soffan!
Imorgon väntar massor av tvättning, småplock och julbord!
 
Trevlig helg!

7 år sedan

Idag. för sju år sedan, tog jag med mej farmor i pappas bil, satte på övningskörningsskylten och drog upp till Malung för uppkörning.
Sen tog jag bort skylten och slängde in den i bilen och körde hem farmor innan jag åkte galet mycket bil! :)
Så det är 7 år sedan jag fick mitt körkort!
 
Äntligen har snön kommit! Känns så mycket härligare att kliva upp på morgon när det är ljust ute, och mycket mer julstämning kommer. Man längtar efter att få åka pulka, skoter, grilla korv ute, dricka varm choklad och bara fylla dagarna med frisk luft! Så otroligt härligt!
 
Nu är det en helg fylld med småplock och småfix med det mesta. Tvättning med företaget, lite egen tvätt. Sortering med papper och börja packa ner lite smått som vi kan börja köra med oss varje gång man åker och ska göra något! :)
 
Förmodligen ska vi även köra soffan idag också. Då kommer det bli mer plats för att rensa saker och få en bättre översikt!
 
Julbord imorgon! Mumma! ;)

Snyggaste musen!

 
 
Jag har nog världens coolaste datamus! Man kan pimpa den med massa olika klistermärken också, galet snygg!!

Första Advent

Då var den här, den första advent och vi är mitt i allt.
Känns liksom inte som någon idé att julpynta när vi ska flytta så snart, packa upp och packa ner. Däremot får det bli en back med julmust medans vi renoverar och fixar och kanske en blomma i nya lägenheten, så får man lite smak på julen!
 
Det är tur man har vänner som bjuder på adventsfika idag! Ska bli så mysigt!
Tog en slappdag idag både jag och E. Han hade julbord igår och jag hade öppet med företaget på julskyltningen, men det gick inge vidare bra det inte. Men man måste alltid försöka! :)
 
Legat och kollat skidor och bara plockat lite här hemma. Nu ska jag ta och slänga lite skräp, handla och panta. Få undan lite hemifrån så man får mindre sen!
Imorgon ska jag jobba som målare har jag tänkt, kör trapporna när jag är klar med det och sen blir det ett härligt tråningspass. 
Tisdag ska vi lägga klart de sista golvet, onsdag är det tapetsering som gäller! Nu lär vi ta varje dag att fixa med något känner jag. Börja köra förrådet, plocka iordning hemma och organisera! Det blir bra det här!!
 
Nu ska jag dra mej! :)

RSS 2.0