Bara positiva saker

Den här veckan är så fullproppad med positiva saker så det känns som det räcker för ett helt år!
Jag blir så glad och så lättad när det äntligen får flyta på för min egen del!
Det är iordning hemma, vinden är rensad och en hel del i lägenheten har försvunnit. Det är fint och städat, mat finns, fika finns, allt känns helt enkelt toppen!
 
Va på jobbintervju igår och nästa vecka får jag besked. :)
Men först har jag en hel del andra bra saker att göra och jag kunde inte känna mej mer redo!
 
Det flyter på nu helt enkelt! :)
 

Fredag 19 Sept

Här sitter jag, hemma ensam och väntar på att min spaghetti och morotssoppa ska koka klart! :)
Har haft semester från Vansbrohem denna vecka och det var fantastiskt! Åkte till Vimmerby förra onsdagen och kom hem nu i onsdags.
En vecka med massage, lek, bus, ALV, god mat, skratt och glada besked!
 
 
Vå åkte på Derby i Hultsfred, mellan Hultsfred - Tuna
Stina tyckte dock det blev lite högljutt då Tuna gjorde mål :)
 
 
En heldag på ALV resulterade i mycket rutschekaneåkning :)
 
 
I helgen ska jag försöka få en hel del gjort. Rensa klart på förrådet, börja slipa och måla skåpet som ska in, städa iordning vid företaget och baka lite. Planera resa och planera vardagen.
 
Få koll på saker och ting helt enkelt. Blir lätt glömt när man har alldeles för mycket på hela dagarna.
 
Nu är det soppadags :)
 
 

Nya skor

Sist jag skrev så hade jag precis beställt hem ett par skor som belöning till mig själv att jag orkat med 108% arbete sen i Maj. Nu har dom kommit och hur kan man egentligen bli så otroligt glad av et par skor?! :)
Igår gjorde jag sista dagen med massor av dubbeljobb. Nu har jag bara några få strödagar på bolaget, en veckas semester inbokat, planer på företaget och en massa sömn att ta igen.
Men men!
 
Det har varit förbaskat härligt att ha fått förtroendet som jag fått på jobbet. Jag har lärt mig så otroligt mycket och känner verkligen att man tar kliv framåt med sig själv.
Trivs så otroligt med mina kollegor och jag har aldrig tidigare längtat efter att få gå till jobbet så som jag har gjort nu. :)
 
Man har ju hunnit med en del i sommar också. Firat midsommar med en hel hög vänner, haft kvalitetstid vid stugan med Erik, Afterwork kvällar, grillkvällar, spelkvällar, minisemester på Öland och en massa mer.
 
Nu längtar jag efter att få ordning här hemma och rensa igenom förrådet så allting känns bra inför vintern och man slipper tänka på tråkiga saker som ska göras. Vi ska måla och fixa ett skåp som ska in i lägenheten så vi kan ha mer förvaring, hämta hem en kökssoffa som vi ska få av mor&far. Så visst finns det smått och gott att hålla på med :)
 
Dags för lugna mornar och långt kaffedrickande, som jag längtat!! 
 

RSS 2.0