Avslut på en bra vecka!

Oj vilken toppen vecka det varit, iaf de sista dagarna! Jag har verkligen jobbat, tagit tillvara på saker och tid framför allt.
Igår tränade jag, hjälpte Johan flyttstäda, bowlade med pappa, Erik och Johan i Malung (jag vann typ, tre poäng efter pappa bara) sen hem och sa hej till gänget från Vibo. Hämtade mat med Älskling och sedan jobb på flottaren som bartender. HA tnkte jag först, men galet bra gick det! Och det var KUL! :) Diggar det! Hem vid 01oo och sen upp idag och jobbade tre timmar, vidare till bion och nu tar jag kvällen på riktigt! Jag ska ta ett hett bad, göra te och macka och lägga mej i soffan och vänta tills Erik kommer hem. Jag har bestämt mej för att somna tidigt!=)

Dåligt med kul uppdatering nu, men snart är min dator helt färdig installerad med allt, då kommer kort och annat skoj!

Puss
/Emma

God morgon!

För detta är verkligen en GOD morgon!

För några veckor sen var jag in till Flottaren och frågade om extrajobb. Skulle provjobba veckan därpå men det gick inte så bra eftersom jag var genomförkyld och hade feber. Så dom skulle ringa mig om några dagar istället. Så det har gått någon vecka och jag hade inte hört något alls från dom, men så ringde Amanda i Tisdags och frågade om jag kunde komma och jobba Torsdag (igår) och sen prova på att stå i baren på lördag. Sagt och gjort, jobbade under lunchen igår och jag tyckte det gick skit bra. Klart det snurrar lite i huvet efter första dagen och man precis lärt sig allting. Men det gick strålande.

Efter Flottaren fick jag lov att ta tag i bion. Plockan in varor, växla pengar, städa och fylla på saker. Så när jag kom hem igår vid åtta tiden var jag totalt död och trött i kroppen. Precis som jag vill att det ska kännas efter en arbetsdag! Nu hoppas jag det kan fortsätta bara!

Idag jobbar Erik och jag också. Skönt när vi båda jobbar på något vis! Man kommer upp och ger sig iväg. Han åkte precis och jag sitter med en kopp kaffe och sen ska jag bara klä på mej och diska upp disken innan jag ger mej ut för en heldag!
Och jobb blir det ven lördag och söndag och jag ser framemot det! Konstigt? Nej inte enligt mej.

Nästa vecka är även Elvira här på semester och jag ska trycka in massor med tid till henne! Vi ska bada massor av gånger och vi ska fika minst lika många! Pyssla kanske och måla? Vem vet vad vi hittar på =)

Puss och kram skumbanan!
Ta hand om er därute i Världen!

Tummen upp!

För denna dag.
Jag hoppas innerligt att det går smidigt och fint.
Vi får se om några timmar :)

Go for it!

Nytta och nöje!

God dag!
Igår tycket jag själv att jag hade en bra dag i helhet. Jag storstädade och gjorde fint, slängde ut julen (halvt) skrev mitt CV och ett personligt brev nu när jag äntligen kan skriva här på datorn. Skönt!
La upp ett träningsprogram för gårdagens träning i gym och simhall, dock blev detta inte av tyvärr. Körde ett bra träningspass och massa bra vattentrampsövningar och lek! :) Mycket bra dag helt enkelt. När älsk kom hem hade jag dukat bordet med semla och the. Ibland vill man vara ihop med sig själv ;)

Avslutade även gårdagen med något sjukt positivt!

Tänkte lägga in kort men min kortläsare har strejkdag idag tydligen så ni blir utan.
Nu ska jag ta tag i disken och sen ska jag koka kaffe innan jag ska se på tv en snabbis. Sen  ut och göra det sista med trapporna!

Puss hejja.

Onsdag

Hej hopp!

Nu har jag äntligen piggnat till och känner mej redo för tusen saker på samma gång. Men jag prioriterar jobb först så slipper jag missa mer pengar ;)
Jag sov till nio idag och när jag vaknade hade jag nog förväntat mig vara dålig. Men pigg som jag var klev jag upp och gjorde en bra och god frukost. Tog en sväng med dammsugaren också!
Nu har jag varit ute och städat i två timmar och är hemma för lunch. Man har ungefär hjärtklappning när man går i trappor nu när man tappt så mycket ork genom att bara ligga hemma.

Igår sjukskrev jag med och order av chefen tog jag en promenad med Carro och fikade. Vi var på lokstallet faktiskt och pratade om en massa saker, livet och prioriteringar. När ska man hinna med allt man vill egentligen?
Det var iaf en väldigt bra pratstund!
Vi tog oss vidare till Konsum för att handla. Jag handlade hem hemmagjord pizza som vi gjorde igår kväll och gissa då vad jag ska äta för lunch idag? ;) MUMS!

Helgen bjuder på bra saker och jag hoppas även att jag ska hinna med att få massor av luft också! Promenader och solning på balkongen kanske, om detta väder håller i sig såklart!

Men nu ska jag värma på min pizza och blanda ett stort glas med jordgubbssaft!

Puss och kärlek!


Dagarna går och emma består.

Det rullar som vanligt, precis som vanligt men med inslag av sjukdom och elände.
I helgen var det ju dop och vi drog ner på fredag till Vibo. Där åt vi tacos och myste. Lördag fm hämtade vi Elin som kom med tåget och sen var det förberedelser till dopet. Klockan 14oo satt vi i kyrkan och såg på när lilla Stina fick sitt namn :) Elvira sjöng även en sång till sin lillasyster. Hon sjöng blinka lilla stjärna i mikrofon :) Mys!!
Sen var det fika med bus och paketöppning innan vi begav hos hem till Vibo igen. Alla somna en lite stund och sen bar det av till Petters föräldrar på massa god mat!
Jag, Elin och Petter tog på oss badkläder och badade utomhusbad med massage. Det var mysigt!
Sen kvällen och sängen. Igår åkte vi hemåt efter frukost och kom hem vid fem tiden.
Nu sitter jag hemma med en kopp te, en ond hals och mätt i magen efter att ha blivit bjuden på lunch av bio chefen :) Har installerat ett helt nytt kassasystem idag så.

Slänger upp lite kort tänkte jag :)



Mina ömma och svullna knän efter cupen i Avesta.



Mamma och jag innan dopet.



Elin och Elvira i kyrkan.



Här sjunger Elvira.



Stina med hennes föräldrar och gudföräldrar.

So long..

Long time..

Vad har hänt sen sist?
Vi spelade cup i Avesta (storstryk) men vi var garanterat enda laget som verkligen hade kul! =)
Jag har shoppat i sthlm och strosat runt med världens bästa Elin. Vi tänkte impuls tatuera oss, men vi avböjde tyvärr.
Jag har sen i lördags legat hemma med hög feber och har inte annat än sovit och druckit vatten för att kunna svälja alvedon. Idag är jag mer pigg iaf. Men magen hänger inte med. Har inte fått i mej mycket mat så nu när jag äter är den i uppror och jag kännermej illamående och vill helst bara ligga i sängen.

Imorgon åker vi till Småland, jag och mina päron och min mammas päron. Alla i samma bil. Intresant resa ;)
Orkar inte skriva mer, men det blir bättre sen när jag mår bättre!

(päronsoda och sagan om ringen nu!)

Puss
/Emma

Snö, dova ljud och en SNÖHÖG!

Gokväll!
Dagarna rullar på och jag bara känner att jag har hittat en bra rytm till allt.
Snart löser sig allt!

Imorgon drar vi på cup i Avesta och sen drar jag vidare mot lillan på kvällen. Kommer hem till byn igen på lördag kväll. Ska bli skönt att mysa och ses, prata och inte prata. Vi har inte planerat in mycket, vilket är skönt. Lite shopping iaf :)

E och jag gick nyss och handlade, knuffade omkull honom (nästan) utanför porten sen sprang jag för glatt livet! Jag älskar snö och bus! Men jag ska väl erkänna att han fick ner mej mer än ajg fick ner honom så. Nästa gång ni!
Vi ska slänga ihop en kycklingsallad och äta liteoch bara slöa. Sen ska jag packa iordning allting och försöka vara ner och somna i hyffsad tid också!



Puss och kärlek!
Hej och hå!

/Lilla Emmis! :)

2011

Gott nytt år på er allihopa! Hoppas ni alla hade en toppen kväll, precis som jag och E hade hemma hos mina föräldrar! :)
Jag tänker inte skriva en årskrönika överhuvudtaget. Men det jag tar med mej från 2010 är mycket, men mest tar jag med mej att VAIKS Damer tog sig obesegrade genom hela serien och blev nya motståndare i Div.4. Till råga på allt släppte jag bara in 3 mål, och det blir svårt att toppa!

Jag tänkte bjuda på lite bilder från igår alltså. Det var mat hos mamma och pappa tillsammans med Ann och Christer och Moa. Jjag och Erik anlände runt halv sex tiden och spelade lite spel med Moa. Bla Coco Crazy och myrstacken ;)



Kvällen till ära, hade jag långklänning på mig.



Mamma hade gjort en kanon fin dukning med blått och silver!



Förrätten bestod av stekt halluomi ost med hazelnötter på och salladsblad.
Vi hade också en löksoppa med bröd som förrätt. Supergott!!

Varmrätten var Oxfilé med en variant av potatisgratäg och en stor grönsallad med fetaost! =)
Efterrätten var Crème brûlée och en kopp kaffe och en liten baileys.


Efter maten spelade vi spel, och det blev "ogachakka" som jag och Erik nyss köpt. Man ska vara två lag och sjunga det som står på ett kort. Sen ska andra laget fortsätta sjunga rätt rad. Enkelt och väldigt trevligt! =)

Det blev fyrverkerier också och vi skålade i Pommac!




Grannarna kom ner för att se lite fint folk och fyrverkerier :)



Det var toppenlyckat tyckte Björn.



Jag fick pussa min kille på tolvslaget och önska honom Gott nytt år!



För att sammanfatta hela kvällen så är den här bilden perfekt!
Det var en toppen kväll med mycket skratt, god mat, god dryck och allt som hör till.
Klockan tre travade vi hemåt och idag blir en bra dag då jag bara ska slöa och städa undan.


Tro det eller ej men jag har ett nyårslöfte som jag inte vill säga. Det är mest för att sporra mej själv som jag sätter upp ett mål.
Som alla andra alltid säger så tror jag absolut att 2011 bjuder på mycket resor och äventyr. Det blir vad man gör det till helt enkelt! =)

Puss och kram
Fred och Kärlek!

Ta hand om varandra och följ DINA känslor.

/Emma Israelsson


RSS 2.0