Tankar&Funderingar!

Det är så lite man vet här i livet, om allt. Vissa saker kan man aldrig kontrollera medans andra saker kan man iaf lära sig eller uppleva. Man vill så mycket men har inte energin till allt.
Vart ska man börja?
När ska man sluta och när kommer man vara nöjd?
 
Idag kokade Elin 8 liter lingonglögg. Igår gjorde vi sju liter! :) Kommer bli en mysig December månad!
Och på tal om December. En vecka i Irland är bokat! Idag bokade vi flyg och imorgon bokas hostel. Det blir besök i Galway och Dublin! Shopping och konsert står högst på schemat! Självklart blir det mycket turistandes också, man vill se allt innan man sätter sig på flyget hem liksom :)
 
Till helgen väntas en ensam lördag (som jag längtar)!! Jag ska göra mej en dunderfrukost framför en favoritfilm och gosa in mej i täcke innan jag ska jobba! På kvällen är det bara jag som gäller!  Film och ljus!
På söndag morgon 09:00 ska jag vara redo för avfärd till hemlig ort! Spännande! Hemma igen på Onsdagen. Skönt att komma iväg och det ska bli så underbart kul att bara vara borta och tillbringa tid med Elin!
 
Imorgon blir det de resterande trapporna, bullbak, långpromenad, och GREYS ANATOMY! Ingen kan någonsin förstå hur jag har LÄNGTAT! Jag ska hälla upp ett glas vin, ställa fram nötter, tända massor av ljus och be Erik vara tyst! Det är min stund!! :)
 
Nu är det dags för sängen, helt slut i kroppen!
 
Puss
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0